Læsetid: 3 min.

Vermouth er mere end bedagede reklamer, is og skiver af citron

16. marts 2013

Sidst jeg var i London, havde jeg sat mig for at opsnuse en trend. Men det er desværre lettere sagt end gjort, for når sådan en som mig opdager en trend, så har den det med ikke længere at være en trend, og er i stedet blot blevet til noget, der er ved at blive mere og mere populært.

Men jeg tror faktisk, det lykkedes denne gang, for da jeg gik rundt på de nyeste barer og restauranter, bemærkede jeg, at flere af dem var begyndt at sælge hjemmelavet vermouth. Det var som regel stedets chefbartender, der stod for blandingen, men på restauranterne sjovt nok tit i samarbejde med kokken, som jo kan noget med at krydre.

De fleste lavede både en rød og en hvid, men de kunne også fortælle, at det var den hvide, der gik bedst. Både som aperitif og som mikser i cocktails som f.eks. en Dry Martini.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu