Læsetid: 1 min.

MoTi

25. maj 2013

Flyt festen til Nuuk

Kampen om, hvor finalen i det europæiske Melodi Grand Prix skal afholdes i 2014 er i fuld gang. Slaget står primært mellem København og Herning, men her i spalten støtter vi op om outsideren Nuuk.

København har allerede haft et grandprix, og det gik som bekendt ikke godt. Og i Herning kan de ikke tåle mere medgang – det vil koge helt over for dem derovre. Dertil kommer de økonomiske argumenter: Ved at vælge Grønland sender vi et varmt signal om, at vi tager det med rigsfællesskabet seriøst, og det kan – med blik på Grønlands undergrund – vise sig at blive en god investering. Og her snakker vi altså om større værdier end de håndører, som oplevelsesøkonomer mener, der er forbundet med at afholde en homo-fest. Endelig vil Julie Berthelsen være selvskrevet som vært. Hun er både sød og naturlig.

/Kristian Villesen

Sportsfolk

På MoTI har vi i mange år undret os gevaldigt over sportsfolk. Ikke så meget deres lyst og evne til at dyrke sport, som vi skam både respekterer og nyder, men mere deres politiske slagside, der senest er eksemplificeret af Poul-Erik Høyer, som nu er spidskandidat for Venstre – han spillede badminton engang, hvis man skulle have glemt det. Dermed går han samme liberale vej som raske folk som Ulrik Wilbæk, Katrine Fruelund og Joachim B. Olsen, og man begyndeter at ane et mønster.

Det har givet MoDERNE TIDER Konspirator® den mistanke, at der er tale om en sammensvægelse, hvor alle vindere inden for de små sportsgrene har sat sig for at minimere statens støttekasser til kommende sportsfolk, så de aldrig vil få råd til at nå deres niveau inden for de perifære discipliner. Faktisk er det ikke noget, vi tror – det er noget vi ved. Det er både genialt, småt og ondt på én gang.

/Lasse Lavrsen

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu