Læsetid: 6 min.

Hun ved, den er gal

Det er finaleweekend ved De Åbne Franske Mesterskaber, som blev endnu en skuffelse for Caroline Wozniacki. Nu leder hun efter nye måder at provokere sine modstandere på
I tennis er der de ’provokerede’ fejl og så de fejl, en spiller begår af sig selv. For Caro- line Wozniacki synes det, at der står en modstander på den anden side af nettet, tilsyneladende være nok til at fremprovokere en fejl. 

I tennis er der de ’provokerede’ fejl og så de fejl, en spiller begår af sig selv. For Caro- line Wozniacki synes det, at der står en modstander på den anden side af nettet, tilsyneladende være nok til at fremprovokere en fejl. 

Kenzo Tribouillard

8. juni 2013

Når for eksempel en spansk tennisspiller møder pressen efter en kamp ved De Åbne Franske Mesterskaber, bliver han først stillet spørgsmål på engelsk, dernæst på sit modersmål, og som en service til det internationale pressekorps bliver alle svar simultantolket både fra engelsk til fransk og fra spansk til engelsk via en trådløs forbindelse fra tolkenes lydtætte bokse bagerst i pressekonferencelokalet til de høretelefoner, som journalisterne i salen frit kan vælge at benytte sig af. Det gør de færreste. Det er ellers suverænt underholdende.

I søndags fortalte Tommy Robredo om sin ottendedelsfinale mod landsmanden Nicolas Almagro. Robredo havde tabt de første to sæt kun for at kæmpe sig tilbage og vinde de næste tre – en usædvanlig bedrift, som han tilmed havde præsteret nu tre kampe i træk, hvilket havde efterladt ham i tårer på Court Suzanne Lenglen, hvor dramaet fandt sted foran tusinder og atter tusinder ellevilde tilskuere. Det fortalte han om med samme monotone stemmeføring og udtryksløse mimik, som kendetegner langt de fleste tennisspilleres optræden foran en tændt mikrofon.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu