Nyhed
Læsetid: 1 min.

Bacondata

Moderne Tider
19. oktober 2013

Alt skal brydes ned i tal, og big data er blevet kaldt guld, der ligger på gaden og endnu ikke er samlet op. Det ligger bare der – vi skal bare samle det op – og når vi gør det, bliver det en omvæltning á la dampmaskinen. Nu er der endelig first movers, der har formået at samle små klumper op: De har gennemrodet data fra næsten 50.000 online opskrifter og fundet ud af, at hvis bacon er en del af ingredienserne, så får opskrifterne en højere karakter, end hvis der ikke er bacon i. En intellektuel og gastronomisk indsigt, som ingen kan være foruden. Den digitale revolution er nær.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her