Læsetid: 5 min.

Læserne spørger: Nikolaj Scherfig

»Verden er fuld af velfungerende professionelle mennesker uden empati. Se bare på Anders Fogh Rasmussen. Han er en god karakter til en tv-serie«
Nikolaj Scherfig. Født 1961, arveligt belastet manuskriptforfatter. Uddannet på den Danske Filmskole under Mogens Rukov og Lars Kjeldgaard i 1988-89. Lavede sammen med Søren Fauli afgangsfilmen ’Dagens Helt’. Forfatter til ’Ørnens Øje’, julekalenderne ’Jesus og Josefine’ og ’Mikkel og Guldkortet’. De sidste to sammen med Bo hr. Hansen. Har været en del af forfatterteamet på ’Broen’, ’Rejseholdet’, ’Taxa’ og meget andet. Har derudover skrevet fiaskoen ’Under Overfladen’, som han for nylig underholdt en time om på Radio24syv.

Nikolaj Scherfig. Født 1961, arveligt belastet manuskriptforfatter. Uddannet på den Danske Filmskole under Mogens Rukov og Lars Kjeldgaard i 1988-89. Lavede sammen med Søren Fauli afgangsfilmen ’Dagens Helt’. Forfatter til ’Ørnens Øje’, julekalenderne ’Jesus og Josefine’ og ’Mikkel og Guldkortet’. De sidste to sammen med Bo hr. Hansen. Har været en del af forfatterteamet på ’Broen’, ’Rejseholdet’, ’Taxa’ og meget andet. Har derudover skrevet fiaskoen ’Under Overfladen’, som han for nylig underholdt en time om på Radio24syv.

Jakob Dall

7. december 2013

Havde du nogensinde troet, at så mange børn og unge ville lide under at skulle analysere ’Det forsømte forår’? Hvordan har du det med at have fået flere hundrede mennesker til at tænke: »Fuck det her. Jeg bliver sgu stripper i stedet«?

Shit! Hermed er det afsløret, at Det Forsømte Forår både som film og bog i virkeligheden er blevet til for i en konspiration med Waterloo og de andre stripbarer at øge rekrutteringen af piger til deres stripperstalde. At bogen og filmen skulle være et opgør med den sorte skole, er noget fordækt vrøvl, nogle betonmarxister på universiteterne fandt på i 60’erne og 70’erne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu