Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Kan jeg springe min mor over?

18. januar 2014

Dorthe, 58, Aalborg

Jeg er så heldig, at min mor stadig lever, og det sætter jeg stor pris på. Desværre er der ikke så mange af de mennesker, der engang var vigtige for hende, som stadig lever. Hun har derfor kun mig og mine to brødre tilbage – og vores familier, naturligvis.

Jeg har altid haft et godt forhold til hende, men på det seneste er hun grundet sin alder blevet lidt af en belastning at have med at gøre. Hun får stadig de praktiske udfordringer til at gå op med en smule hjælp fra en sød hjemmehjælper, men hendes situationsfornemmelse er forsvundet med alderen. Det gør det meget svært for mig at føre samtaler med andre familiemedlemmer, når hun er til stede. Hun forstår ikke, hvis hun afbryder på et upassende tidspunkt eller skifter emne, mens mine børn fortæller om deres tanker og bekymringer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu