Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Mangler jeg moderlig stolthed?

1. marts 2014

Mor til to, København

Jeg er i 30’erne og bor med min kæreste og vores to små børn (begge under tre år) i en gammel lejlighed i byen. Vi har begge fuldtidsjob – og hverdagen er ekstremt travl. Mange af mine veninder står i samme situation, men alligevel hører jeg dem gang på gang afvise hjælp fra deres familier. Især deres svigermor. De vil f.eks. ikke have, at hun kommer og laver mad i deres køkken.

Jeg har det helt omvendt. Jeg vil gerne have så meget hjælp, jeg overhovedet kan få, for at få hverdagen til at hænge sammen. Begge vores familier er til stede, men de kommer aldrig bare forbi – de siger, at de ikke vil trænge sig på, selv om jeg har prøvet at forklare, at de bare skal føle sig hjemme. De kunne aldrig drømme om f.eks. bare at tage et glas juice i køleskabet, vande en blomst eller smutte på legeplads med ungerne, og de lader høfligt, som om de ikke ser de voksende vasketøjsbunker i hjørnerne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu