Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Hvad skal jeg gøre med min arv?

19. april 2014

Den forgældede pige, 25 år

Jeg står til at arve omkring 150.000 kroner. Men jeg ved simpelthen ikke, om jeg skal bruge dem på at betale min gæld af eller på at skyde penge i et projekt, som er en stor drøm. Jeg har et banklån på 40.000 kroner med en rente på 10 procent, et SU-lån på 105.000 kroner, og jeg skylder mine forældre 20.000 kroner. Så der er stadig et minus på 15.000 kroner, hvis alt bliver betalt tilbage. Gælden til mine forældre skal helt sikkert ud af verden, men jeg er meget i tvivl om de to andre lån. Det ville jo være det mest fornuftige at få ryddet ud i alle de lån, men på den anden side mærker jeg ikke rigtig noget til lånene længere, fordi det kører helt automatisk. Vi er nogle venner, der i lang gerne har villet starte et magasin sammen, skribenterne er fundet, grafikerne er fundet, der er lavet en forretningsmodel. Det eneste, vi mangler, er pengene til at realisere det, og det problem ville arven kunne løse. Jeg er bange for at forspilde en stor chance ved at vælge den fornuftige vej, men det kunne jo også gå helt galt med projektet, og så ville jeg skylde endnu flere penge væk. Hvad skal jeg prioritere?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu