Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Kan jeg rejse uden min mand?

26. april 2014

Helene, 65 år, gymnasielærer, Århus

Jeg er en kvinde på 65 år, der står foran at skulle gå på pension. Jeg er levende optaget af alt og vil gerne opleve så meget af verden som muligt, mens jeg endnu er i fuld vigør. På grund af gode pensioner har jeg også økonomien til at gøre det.

Sammen med min mand, som jeg deler en masse interesser med, har jeg gennem årene rejst over hele kloden. Det har vi haft megen glæde af, og det har været med til at styrke vores fællesskab.

Problemet er imidlertid nu, at han er en del ældre end jeg og nu i slutningen af 70’erne. Helt ærligt, så er han ved at falde af på den. Han vil hellere sidde hjemme og drikke vin og ryge og høre god musik. Udfordrende rejser har han ikke mere helbred til. Og vist heller ikke lyst til.

Kan jeg være bekendt at rejse uden ham? Tanken giver mig dårlig samvittighed. Og det er da heller ikke sikkert, at jeg vil nyde rejsen uden ham. Jeg ved jo heller ikke, hvor længe jeg har ham. På den anden side: Hvilken glæde har han af, at jeg modvilligt bliver hjemme?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu