Læsetid: 2 min.

Læser du bøger: Peter Falktoft

Den lyshårede del af DR’s Monte Carlo-duo læser alt fra Lucky Luke til George Orwell og finder håb i Zlatans selvbiografi
12. april 2014

Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»A Farewell To Arms af Ernest Hemingway. Da jeg var yngre, svor jeg, at jeg ville kværne alt af Hemingway. For at kunne sige, at jeg har læst alt af Hemingway. I den tro, at det ville få mig til at fremstå blot en anelse intelligent. Det har øjensynligt ikke hjulpet.«

»Jeg har et første eksemplar af A Farewell To Arms stående på hylden, hvilken jeg på ingen måde er for fin til at henlede gæsternes opmærksomhed på, såfremt de ikke selv bemærker det.«

»Den minder mig om, hvor ulideligt let, jeg har det. Følelsen af, at de vigtige ting fyldte mere for længe siden end i nutiden, sidder i mig, og hvis omgivelserne fik øjnene op for dette, ville prioriteringerne være anderledes. Så læs.«

Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu