Læsetid: 2 min.

Brevkasse: Min venindes kæreste er en skidt fyr

Sara, 23, København
31. maj 2014

Min veninde har fået en ny kæreste. Hun er meget forelsket. Og det er han også. Men jeg synes desværre bare ikke, at han er en særlig god fyr, og det er min veninde fuldstændig blind for, forelsket som hun er.

Han har nogle virkeligt usympatiske, ja næsten sociopatiske træk. Han kan være enormt aggressiv over for folk, han ikke har et formål med at være gode venner med. F.eks. børn, der larmer, folk der står i vejen for ham, eller andre mindre ting, som kan irritere ham.

Jeg har gennemskuet ham, og jeg kan mærke, at han ved det, for han fedter helt utroligt for mig, når jeg er til stede. Jeg er bange for, at det en dag går ud over min veninde, men jeg ved ikke, om jeg skal snakke med hende om det eller vente på, at hun forhåbentlig selv får øjnene op for det på et tidspunkt. Hvad skal jeg gøre?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer