Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Hvordan siger jeg, at det er min lejlighed?

24. maj 2014

Anders B, 24, Aarhus C

Jeg har en lejelejlighed, jeg for tiden deler med en gammel gymnasieven og min lillesøster. Til sommer tager jeg et år til Sverige for at studere, og bagefter er det planen, at jeg skal flytte sammen med min kæreste i en lejlighed, hun overtager lejemålet på fra sin far. Så ideen er, at min søster overtager lejligheden, og jeg er ved at få hende skrevet på lejekontrakten.

Min gymnasieven har ikke helt sans for, at det ikke er hans lejlighed, og har nu lovet sin lillebror, at han kan flytte ind, når jeg flytter ud. Det er for det første ikke særligt fedt for lejligheden, da den 18-årige lillebror har en del teeenagerod, han skal have overstået. For det andet er det på sigt vigtigere, hvad min søster vil. Og endelig er det ikke en beslutning, han kan tage med den begrundelse, at han sagde det først.

Hvor hårdt skal jeg gå til ham, han er meget nærtagende, og det kan blive meget konfliktfyldt at få ham til at forstå, hvem der har lejligheden og retten til at bestemme over den. Jeg vil ikke give ham vetoret over min lejlighed – men jeg vil også nødigt miste en ven.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu