Læsetid: 10 min.

Han elsker situationen, han vil have bolden

Ligesom ens håndtryk bør være det samme, hvad enten man hilser på en hjemløs eller en berømthed, bør man slå lige så modigt til bolden på Centre Court som på bane 17, forklarer tennisspilleren Frederik Løchte Nielsen, der i denne weekend stiller op ved French Open – muligvis hans sidste Grand Slam-turnering i lang tid
Flugtspil. Hurtige reaktioner og bløde hænder var med til at sikre Frederik Løchte Nielsen Wimbledon-trofæet i 2012. Sejren sendte hans karriere i en helt ny retning, og i dag kæmper han for at genfinde sin identitet som tennisspiller.

Flugtspil. Hurtige reaktioner og bløde hænder var med til at sikre Frederik Løchte Nielsen Wimbledon-trofæet i 2012. Sejren sendte hans karriere i en helt ny retning, og i dag kæmper han for at genfinde sin identitet som tennisspiller.

Jakob Dall

24. maj 2014

Der ligger et klip på Youtube fra en tenniskamp i 2012 i Perth mellem Frederik Løchte Nielsen og Grigor Dimitrov. Det er taget fra australsk tv, kommentatorerne er Alex Malcolm og Pat Cash, den berømte Wimbledon-mester fra 1987. Under opvarmningen snakker de om Dimitrov, 20 år gammel, tidligere vinder af juniorernes Wimbledon, for længst udråbt til den næste store stjerne og hastigt på vej op ad ranglisten. Ingen af dem kender rigtig noget til Frederik Løchte Nielsen. Hans kampe plejer ikke at blive tv-transmitteret. Det fremgår på skærmen, at han er 28 år gammel og ydmygt placeret som nummer 236 på verdensranglisten. Han har flere gange forsøgt at kvalificere sig til Grand Slam-turneringerne uden held.

»Det er selvfølgelig Dimitrov, vi skal holde øje med,« siger Malcolm, da kampen skal til at gå i gang.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu