Læsetid: 2 min.

Læser du bøger: Sanne Søndergaard

Bøger læses bedst i ét nydelsesfuldt hug - men jeg læser ikke bøger færdige, hvis de er lort, siger standupper og forfatter, Sanne Søndergaard
21. juni 2014

Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Der findes et særligt sted i helvede for kvinder som ikke hjælper hinanden af Liza Marklund og Lotta Snickare. Jeg forærer den bog til alle kvinder, jeg kender, så de kan se, at det ikke er dem, den er gal med, men i stedet den kultur, vi lever i. Ikke mindst den ekstremt kønnede måde, børn opdrages på.«

Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

»Åh, der er ikke kun én, men en af de tidligste, der virkelig betød noget, var Carrie af Stephen King. Jeg læste den, da jeg selv var en skrøbelig teenager, der blev mobbet, og ønskede, at jeg også havde overnaturlige kræfter, så jeg kunne hævne mig. Det var nok godt, at jeg ikke havde det… I stedet skrev jeg så senere Kære Dødsbog, der handler om en teenagepige, der bliver mobbet og hævner sig – helt uden overnaturlige kræfter.«

Hvad er den værste bog, du har læst?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu