Læsetid: 1 min.

Menstruation

Lad det være et vartegn for os danskere, at vi omfavner og accepterer udflåd som den helt naturlige væske, det er. Lad os få udflådssociologer på universiteterne
20. september 2014

Menstruationsrevolutionen er på vej! Snart er denne hengemte kropsvæske ikke længere et tabu, fremgik det af gårsdagens avis. I Sverige, som altid er lidt foran, har man allerede en universitetsansat mestruationsforsker ved navn Josefin Persdotter, og hun kunne fortælle, at der i Sverige er »menstruation over det hele«. Her i spalten vil vi gerne være first movers og slå et slag for udflåd. Denne hvidgullige og slimede væske har alt for længe levet en tabuiseret skyggetilværelse, som langt overgår menstruationens. Hvor menstruationen har bindet, må udflåd nøjes med trusseindlægget. Lad os kæmpe for kropsvæskehierarkiets egentlige sorteper. Lad det være et vartegn for os danskere, at vi omfavner og accepterer udflåd som den helt naturlige væske, det er. Lad os få udflådssociologer på universiteterne. Ligesom Sverige i dag forbindes med menstruation, kan Danmark med en hurtig og målrettet indsats blive udflådets globale hovedstad.

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu