Læsetid: 1 min.

Test dine bosætterkompetencer i denne uges brætspil: Bosætter-Battle

Hvem er den mest effektive Netanyahu og overvinder først de vrede arabere og den urimelige international lovgivning og får befolket flest muligt af de palæstinensiske bastioner?
Hvem er den mest effektive Netanyahu og overvinder først de vrede arabere og den urimelige international lovgivning og får befolket flest muligt af de palæstinensiske bastioner?
20. september 2014

Røgen havde ikke lagt sig over Gaza, før Israels premierminister Netanyahu i starten af september erklærede, at han vil rydde 400 hektar med palæstinensiske landsbyer mellem Jerusalem og den jødiske bosættelse Etzion for at gøre plads til en ny bosættelse på Vestbredden. Men hvad nu, hvis Netanyahu ikke stopper her? Hvis han fortsætter, til profetien om et Israel til Jordanfloden går i opfyldelse? Information tager forskud på fremtiden med spillet Bosætter-Battle. Hvem er den mest effektive Netanyahu og overvinder først de vrede arabere og den urimelige international lovgivning og får befolket flest muligt af de palæstinensiske bastioner? 

Udfordr venner og familie til Bosætter-Battle - download spillepladen her.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det er iøvrigt et temmelig urealistisk spil. Der står f.eks. at FN's generalsekretær fordømmer beslaglæggelsen af palæstinensisk jord. Ryk tre felter tilbage. Hvornår har ord nogensinde forsinket en illegal bosættelse?