Læsetid: 1 min.

Velfærd

Mens sundhedsvæsnet herhjemme endnu ikke har fundet svar på overbelægning og ventetider, har kineserne løst problemet
20. september 2014

Vi har tabt udviklingskampen til Kina. Ikke kun når det gælder produktion, men nu også hvad angår velfærd. Mens sundhedsvæsnet herhjemme endnu ikke har fundet svar på overbelægning og ventetider, har kineserne løst problemet. Stewardessesygeplejersker. Det bedste fra to verdner. Med 10 dages hospitalstræning servicerer stewardesserne patienterne. Blandt andet sørger de for at opvarte særligt frustrerede patienter og dermed sænke antallet af mord på overlæger, der ellers er eksploderet i Kina de seneste år. Årsagerne til overfaldene har ofte været fejlmedicinering, men hvilken indflydelse stewardesserne har på den statistik, er det ikke lykkedes at finde tal på. Vi foreslår, at man indfører lignende tiltag herhjemme. Når man kan få fejlfri foundation, snorlige uniformer og ikke mindst gratis refill, ja, hvem har så noget imod at ligge en uge ekstra?

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu