Læsetid: 10 min.

Beværtet: God karma på Guru

Blanding. Rygtet siger, at Guru har et særligt spisekort til det indiske publikum. Vi fik dog danskerversionen af stedets egne krydderiblandinger, så nuancerigdommen ikke blev brændt væk i styrken.

Tor Birk Trads

11. oktober 2014

I Jernbanegade kan man vælge mellem en tur i biografen, en stresstest hos Scientology, kængurubøffer, Wallmans dinnershows i cirkusbygningen, gå på wanna be tapas restaurant eller købe en chartertur til det rigtige Spanien hos Star Tours på hjørnet. Udover biografturen ikke rigtig noget, man kan bruge til noget, men sådan er downtown jo.

Til gengæld ligger Skandinaviens ældste indiske restaurant her. Før hed den Indian Taj, fra dengang den åbnede i 1973. For lidt over et år siden fik restauranten et ansigtsløft fra mørk og natklubagtig til lyst og moderne spisested. I samarbejde med Henning Larsen Architects er restauranten genåbnet med en meget eksklusiv blanding af indisk og nordisk æstetik med træsnit og tandoori kakkelovne, Gubi-stole og halogen-loftslys.

Med renoveringen af Indian Taj fulgte også en udvidelse til take away-sted og en navneforandring til guru.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Maj-Britt Kent Hansen

Apropos Jernbanegade i København.

"Til gengæld ligger Skandinaviens ældste indiske restaurant her. Før hed den Indian Taj, fra dengang den åbnede i 1973."

Hvis ovenstående passer, så lå den mig bekendt på Vesterbrogade, på en førstesal skråt over for Vesterbro Torv. Hvor længe den lå der, husker jeg ikke, men den lå altså ikke i Jernbanegade fra begyndelsen.

Reena Ahluwalia

HEJ Maj-Britt Kent Hansen,
Guru er den samme restaurant du kender fra Vesterbrogade 38 oppe på 1.sal - Taj Indian Restaurant åbnet i 1973 som den første indiske restaurant i Skandinavien.
Glæder os til at byde dig velkommen på Jernbanegade hos Guru (by Indian Taj from 1973)