Læsetid: 4 min.

Et liv er forbi. Poul Erik Bech (1938 - 2014)

Poul Erik Bech var kendt for at tackle udfordringer med humor både i hjemmet og på banen. Og det gjaldt altid om at komme frem på banen. For selv om han elskede sejren, gik han ikke på kompromis med stilen
Triumfen. En af Poul Erik Bechs helt store triumfer var, da han i 1984 gjorde Vejle Boldklub til Danmarksmestre.

Erik Jepsen

4. oktober 2014

Vejle Boldklub har længe balanceret på kanten af ruin. I denne uge kom det frem, at klubben nu får økonomisk tilskud fra lokale investorer. Hvis Poul Erik Bech havde været i live, ville redningen på målstregen have glædet ham. For selv om han var født i Fredericia, var han VB’er, som det hedder, lige til han døde i foråret 76 år gammel. Og følelserne var gengældte. Dagen efter hans begravelse blev der holdt to minutters stilhed på Vejle Stadion og spillet med sørgebind for at mindes spilleren og træneren Poul Erik Bech.

Han blev født som søn af en handelsrejsende far og en hjemmegående mor. Som dreng spillede han fodbold i KFUM med en af sine ældre brødre. Han fik studentereksamen og kom på seminariet i Skive, hvor han læste til lærer med linjefag i orientering og matematik ved siden af en karriere som offensiv midtbanespiller på det lokale divisionshold.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Benno Hansen
Benno Hansen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu