Læsetid: 6 min.

Brevkassen: Skal jeg sige, hvad jeg mener?

Min bedste veninde gennem hele skoletiden har lige fortalt mig, at hun er gravid
8. november 2014

TT

24, Odense

Min bedste veninde gennem hele skoletiden har lige fortalt mig, at hun er gravid. Det er OK at blive mor som 24-årig, men hun har det problem, at hun i gymnasiet fik en depression, hun aldrig er kommet sig over. Hun droppede ud i 3. g og har siden kludret rundt med at indhente det forsømte på enkeltfagskurser og produktionsskoler, som hun hele tiden afbryder, fordi hun har det dårligt. Jeg ved, hun er stærk og kreativ, men de sidste fire år har sygdom spærret for de sider af hende. Jeg tror, at graviditeten er en flugt, og at det lille barn bliver en erstatning for det liv, hun ikke magter at skabe sig – og måske en hindring for, at hun finder sig selv igen. Mit dilemma er: Er jeg en god veninde, hvis jeg siger det til hende, eller er det bedst, jeg holder det for mig selv?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu