Interview
Læsetid: 5 min.

Læserne spørger: Linse Kessler

»Jeg kunne være blevet rocker ’number one’ i Danmark. Jeg tænker fuldstændig som en mand og har igennem mange år og til stadighed en tro på, at jeg har kæmpe arme og kan tæve hele verden. Jeg har så fået bevist et par gange, at det kan jeg ikke, men jeg har aldrig været bange for at kaste mig ind i en slåskamp«
Moderne Tider
29. november 2014
Linse Kessler. Realitystjerne og selvstændig erhvervskvinde. Født 1966 på Islands Brygge i København. Aktuel med biografien ’Linse – jeg gør, hvad jeg vil’. Har tidligere drevet en stripklub i Nyhavn, en tatooshop på Islands Brygge og har nu sit eget ugentlige tv-program på TV3, ’Familien fra Bryggen’, og webshoppen ’All Dogs Are Angels’. 312.000 ’synes godt om’ Linse Kessler på Facebook.

Linse Kessler. Realitystjerne og selvstændig erhvervskvinde. Født 1966 på Islands Brygge i København. Aktuel med biografien ’Linse – jeg gør, hvad jeg vil’. Har tidligere drevet en stripklub i Nyhavn, en tatooshop på Islands Brygge og har nu sit eget ugentlige tv-program på TV3, ’Familien fra Bryggen’, og webshoppen ’All Dogs Are Angels’. 312.000 ’synes godt om’ Linse Kessler på Facebook.

Hvad er det bedste du har fået med fra din barndom?

At jeg fik lov til at være en fri fugl. Det er det, der har gjort mig til en stærk lille pige og en stærk stor pige.

Hvad er det værste du har fået med fra din barndom?

Jeg har ikke noget værste minde.

Hvad stemte du ved sidste folketingsvalg?

Det vil jeg ikke sige, for Linse Kessler tager ikke offentlige partipolitiske standpunkter. Men privat er jeg meget politisk. Jeg vil bare ikke fortælle, hvad jeg stemte sidst, for så skal jeg stå til ansvar og forsvare det parti. Faktum er, at jeg ikke kan forsvare ét eneste af de partier, vi har nu. Men det jeg gerne vil sige er, at hvis Miljøpartiet Fokus kommer ind, stemmer jeg på dem, og så synes jeg i øvrigt, at Dan Jørgensen gør det fandens godt som fødevareminister. Dermed overhovedet ikke sagt, at jeg stemmer på hans parti.

Hvilken regel er den dummeste, vi har i Danmark?

EU-reglen om, at hunde ikke må svømme i vandet ved strande, som har det blå flag. Den begrundes med, at hundene besørger i vandet, og jeg har ved gud aldrig oplevet en hund, der kan tisse eller skide, mens den svømmer. Det kan små børn til gengæld. Hvis der kommer en pølle svømmende forbi dig, når du er ude at bade, kommer den altså ikke fra en hund.

Hvad har du at sige til dem, der gør sig til dommere over dig?

Jeg synes, de skulle få sig et liv. Og koncentrere sig om at være glade og have det dejligt i stedet for at bruge tid på at være negative over en person, de overhovedet ikke kender og aldrig har mødt. Og så kan de ellers rende mig i røven.

Hvorfor tror du, folk har så stærke meninger om dig?

Der er heldigvis mange flere lovers end haters, men jeg tror, dem, der dømmer mig, gør det, fordi jeg siger og gør, hvad jeg vil. Det er små mennesker med intetsigende liv, som har det dejligt med at sidde og dømme mig ud fra janteloven.

Har det gjort noget godt for dig at sidde seks år i fængsel?

Ja. Jeg har mødt rigtigt mange dejlige mennesker. Både vagter og indsatte og fra narkomaner til store direktører. Det har betydet, at jeg kan fungere med alle slags mennesker. Det er en gave, at jeg har lært ikke at dømme andre, for i spjældet er alle lige. Her er det lige meget, hvor mange millioner man har, eller hvor mange nåle man stikker i armen.

Er det rigtigt, at du har dyrket sex med en fængselsbetjent, mens du sad inde?

Jep. Jeg har skrevet om det i min bog, men der har betjenten fået et alias, så han ikke bliver udstillet.

Hvad ser du, når du kigger dig i spejlet?

Jeg ser en dejlig pige på snart 50, som holder sig godt – jeg bruger jo også botox og sådan noget – men jeg ser en glad og fantastisk sprød person, som elsker sig selv meget højt.

Er du en god rollemodel for de mange børn og unge, der ser op til dig?

Et: Jeg har aldrig bedt om at være en rollemodel, men det kan jeg godt se, at jeg er blevet.

To: Ja, jeg er en god rollemodel, for jeg er et bevis på, at selv om man kommer til at dumme sig på sin vej – hvilket jeg ikke er den eneste, der er kommet til eller vil komme til – så kan man godt lande godt og blive et ordentligt menneske. Og nu er det altså 20 år siden, jeg gjorde dumme ting.

Der er mange unge, der har brug for at lære at sige tingene lige ud, så mange bliver mobbet og har det ad helvede til. Det kan jeg slet ikke bære. Det, jeg kan give dem, er noget styrke til at stå op for sig selv.

Tror du, du kunne være blevet en god rocker?

Jeg kunne være blevet rocker number one i Danmark. Jeg tænker fuldstændig som en mand og har igennem mange år og til stadighed en tro på, at jeg har kæmpe arme og kan tæve hele verden. Jeg har så fået bevist et par gange, at det kan jeg ikke, men jeg har aldrig været bange for at kaste mig ind i en slåskamp.

Jeg vægter også loyalitet meget højt. Mine æresbegreber ligner i det hele taget rigtigt meget rockernes æresbegreber, som hører til i røddernes verden. Det er den verden, jeg er vokset op i.

Fortryder du de volds- og smuglerforbrydelser, du har begået?

Jeg fortryder aldrig noget, men jeg ville nok have taget nogle andre valg i dag. Dolly Parton siger, at man ikke må fortryde noget, og hun har fuldstændigt ret. Jeg har haft en grund til at gøre alt, hvad jeg har gjort. Også selv om det ikke har været rigtigt. Hvis jeg skal sidde og fortryde det hele, bliver jeg aldrig færdig.

Hvad er det med dig og Lenin?

Jeg skulle have været en dreng, så min far kunne opkalde mig efter Lenin fra Leningrad. Han var jo topkommunist, min far. Da jeg blev en pige, puttede de bare et a på til sidst, så jeg kom til at hedde Lenina. Det betyder faktisk lille skat, men ret hurtigt blev jeg til Linse, fordi der ikke var nogen, der kunne finde ud at sige Lenina.

Hvor mange penge tjener du hos TV3?

Det vil jeg ikke fortælle, men jeg har det godt og er fuldtidsansat hos TV3.

Hvad betyder det for dig at have hunde?

De betyder alt for mig. De er min ro og min kærlighed. Det er min familie selvfølgelig også, men kærligheden fra hundene er fuldstændigt ubetinget. Jeg lærer noget fra dem hver dag gennem deres hundesprog, som jeg er begyndt at sætte mig ind i. De er jo så meget klogere, end vi går og regner med. Om morgenen smiler jeg over hele femøren, når jeg kigger på dem, og så er dagen bare dejlig allerede.

Hvilken type mænd falder du for?

Muskuløse mænd. De behøver ikke være bodybuildere, men der må godt sidde lidt bøffer på dem.

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Maj-Britt Kent Hansen

Hvad er en sprød person?

Torben Lindegaard

Det er satans; men jeg kan altså ikke lade være med at falde for hende.

Vibeke Rasmussen

Da Linse Kessler selv er ovenud tilfreds med og stolt af sit udseende, er min mening bedøvende ligegyldig. Men jeg synes altså, at det er synd og skam, hvad hun får og har fået gjort ved sit ansigt og sin krop. Dels er jeg sikker på, at hun 'au naturel' ville være lige så smuk som sin bror og sin datter, dels er hun skøn alene i kraft af sin udstråling og sin personlighed.

Men uanset at hun og jeg så ikke har samme skønhedsideal, og fred være med det, kan jeg altså heller ikke stå for hende. Om hun er 'sprød', skal jeg ikke kunne sige, men sej dét er hun. :)

Lars Bo Jensen, Steffen Gliese og Vivi Rindom anbefalede denne kommentar