Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvor skal jeg holde jul?

Jeg er blevet inviteret til jul hos både min mor og min far i år, selv om jeg helst vil holde den hos min kæreste. Hvad skal jeg gøre?
20. december 2014

Linda, Studerende, København

Jeg har ikke haft et godt forhold til mine forældre, efter de blev skilt, da jeg var 13. Min mors nye mand og deres børn er vigtigere for hende end mig og mit liv. Historien er lidt det samme hos min far og hans nye familie. Jeg føler mig lidt som spøgelset fra en fortid, mine forældre helst vil glemme.

Nu er jeg så blevet inviteret til jul hos både min mor og min far i år, selv om jeg helst vil holde den hos min kæreste. Jeg har ikke lyst til at skuffe mine halvsøskende, som jeg jo elsker, men jeg føler mig selv svigtet af mine forældre. Hvad skal jeg gøre?

Svar I:

Som en god veninde engang sukkede i en bestemt situation: »Paven har ret. Skilsmisser er noget lort!« Jeg er ikke sikker på, at hans hellighed udtrykte sig med netop de ord, men han havde en pointe. Skilsmisser medfører ofte et syndigt rod, især hvis der er børn involveret, og da især når det er jul. Ingen tvivl om, at du har alle moralske rettigheder til at holde jul med din kæreste, som du helst vil.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu