Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Neglesvamp i svømmehallen

24. januar 2015

Anders Stegger, Journalist

Okay, så der er den her mand i svømmehallen. Ældre mand, overvægtig. Han vil helt klart kunne banke mig, selv om han er lidt langsom i det. Han er tyk på Bokse-Brian-måden. Jeg er selv lidt stor i det, fordi jeg har taget lidt på i julen, men jeg vurderer, at han ikke er en, jeg tør provokere, MEN. Problemet er, at han har simpelthen så meget neglesvamp, at hans negle er helt gule og deforme. Jeg tror nok, det kan smitte, sådan noget, og så må man jo ikke gå i svømmehallen, før man har fået styr på det.

Hvad skulle jeg have gjort i den situation? Kan man tillade sig at sige noget? Burde jeg have henvendt mig til personalet? For man er jo også lidt en nar, hvis man sladrer til personalet.

Svar I:

Nej, du kan ikke tillade dig at sige noget som helst, hop du bare i det bassin og pas dig selv, din svømning og dine egne negle. Du syntes, det var grimt at se på de negle, og det var din ret at synes det.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu