Vi anbefaler: Sådan overlever du vinterens sidste uge

Første marts bliver alting bedre, men lige nu er det hele noget lort. Hvis dit sommerjeg kunne se dig nu, ville det pege på dig og grine. Det er ikke kun udenfor, det er koldt og bidende. Selve livet føles i disse dage gråt og monotont. Men fat mod. Vi anbefaler, hvordan du kommer gennem sidste uge af februar
Første marts bliver alting bedre, men lige nu er det hele noget lort. Hvis dit sommerjeg kunne se dig nu, ville det pege på dig og grine. Det er ikke kun udenfor, det er koldt og bidende. Selve livet føles i disse dage gråt og monotont. Men fat mod. Vi anbefaler, hvordan du kommer gennem sidste uge af februar
Moderne Tider
21. februar 2015

Køb en hund

Motion er godt, men hvem orker det? Træningstøjet er besværligt at komme i, og udenfor er det allerede blevet mørkt. Hvis du alligevel går med tanken om at få hund, er nu det rigtige tidspunkt. Et amerikansk studie viser, at hundeejere er langt mere aktive end hundeløse.

Hundeejere går naturligvis flere ture, men overraskende nok er de også 34 procent mere tilbøjelige til at dyrke andre former for motion. Du skylder dog både dig selv og hunden, at du sætter dig ind i, hvilken race der passer til dig. For hunden er stadig din efter første marts. Nogle racer kræver flere timers motion, mens andre har tendens til øjenskavanker.

Kan du ikke tåle hund, kan du prøve at gå efter træningseksperten Christian Bitz. Effekten vil være den samme. Nuttethed og masser af træning.

Luk foråret ind

Selv om du måske ikke har ænset det i din mentale vintertåge, er foråret faktisk på vej. Det går langsomt, men med lidt boligmanipulation kan du hjælpe foråret på gled. Start med at pakke de sidste kravlenisser ned og sørg for, at juletræet bliver kørt på forbrændingen.

At lukke foråret ind i sin bolig handler om at inkorporere lys og farver. Sørg for, at der ikke er noget, der skærmer for vinduerne, sy nye pudebetræk og pynt op med grønne planter eller dekorative troldegrene, du kan pynte med pastelfarvede æg eller andet forårsagtigt. Invitér som den første i din vennekreds til påskefrokost og cementér, at foråret er her.

Bliv forelsket

Det er dejligt at være forelsket. Kroppen snurrer, man smiler hele tiden og er stort set aldrig sulten. Forelskelse er den bedste kur til dig, der ikke magter livet og hele tiden tænker på toast.

Hvis du ikke har en kæreste eller nogen, du er forelsket i, er det bare med at downloade appen Tinder og komme på date. Masser af dates. Date gerne én hver dag måneden ud, eller indtil du møder en, der får det til summe i kroppen.

Er du i den situation, at du allerede har en partner, som du ikke er forelsket i, men som du har intentioner om at blive sammen med, skal du naturligvis ikke begynde at date til højre og venstre. Vi tror på parforholdet og foreslår, at I sætter jer ned og finder ud af, hvordan I får gnisten tilbage. Og det må gerne gå lidt tjept, hvis det skal nå at virke på jeres humør måneden ud.

Gå under jorden

Lyv dig syg, og sig, at det er noget langvarigt med dilleren. Sig, at den er brækket, og hvis du er kvinde, kan du sige, at din blærebetændelse har udviklet sig til en slem gang nyrebækkenbetændelse, for med lidt god vilje vil sådanne skavanker sagtens kunne indbringe en uges sygemelding.

Ved at lokalisere sygdommen til de nedre regioner, slipper du samtidig for at skulle forklare nærmere. Hvilken chef gider bore i, om du virkeligt ikke kan gå på arbejde på grund af en penisfraktur?

Hvor denne listes øvrige anbefalinger handler om at bringe glæde ind i årets mest utaknemmelige måned, er denne henvendt de værste vinterdepressionister. Den er til dig, der bør gå under jorden og blive væk indtil næste søndag. Indtil da gør verden ikke noget godt for dig, og du gør ikke noget godt for den. Køb et Netflix-abonnement, og husk at skifte sengetøj.

Rejs væk

Hvis du har nogle feriedage til gode, anbefaler vi, at du rejser væk måneden ud. Har du mange penge, booker du bare det første og bedste – men lad for Guds skyld rejsen gå til en varm destination og ikke Skotland eller Færøerne, som man kun bliver deprimeret af at besøge i februar. Har du ikke så mange penge til rådighed, anbefaler vi hjemmesiden afbudsrejser24.dk.

En tur i sommerhus er ikke drastisk nok. Du skal længere væk, ud af dynejakken og mærke solen prikke på din hud. Tag syv dage til Madeira inklusiv fly og uspecificeret hotel for 1.598 kroner, eller tag en uge til Tunesien inklusiv fly og femstjernet hotel for 3.998.

Er du modig, kan du også bare pakke en kuffert og stille dig ud i lufthavnen og tage den første og bedste afbudsrejse til absolut mindstepris. God tur.

Vi anbefaler

Den amerikanske psykologiprofessor Barry Schwartz udgav for nogle år siden bogen ’Paradox of choice’, der kort fortalt videnskabeligt argumenterede for, at for mange valg gjorde os ulykkelige, og at vi konstant skulle forsøge at minimere vores valgmuligheder.

Det er der normalt ingen, der hjælper dig med, men Information kommer dig til undsætning og guider dig gennem forbrugsjunglen.

Mad, politik, politikere, tøj, musik, bøger, magasiner, eksperter, dyr, tasker, film, filosoffer, elektronik, medier, tænkere, religioner og sko – Information elsker at forbruge. Vi er selvudnævnte eksperter i forbrug, og nu lader vi vores ekspertviden komme andre til gode. Hver uge vil vi her anbefale en håndfuld forbrugsgenstande, der betyder meget for os.

Seneste artikler

 • Vi anbefaler: Hold på solbrillerne

  4. april 2015
  Solen begynder at titte frem, og både for dit syns skyld (husk formaningerne fra formørkelsen) og dit look, er det nu, du skal finde solbrillen frem fra gemmerne. Hvis de da stadig er der. For ligesom andet småt sæsonudstyr har solbrillen en tendens til at forsvinde ubemærket. Og da brug-og-smid-væk-kulturen er yt, er her fem fremgangsmåder til at holde på brillerne sommeren over
 • Vi anbefaler: Fem måder at føde på

  28. marts 2015
  Foråret er traditionelt højtid for fødsler. Vi guider dig her igennem fem populære måder, du kan lade dit barn komme til verden på
 • Vi anbefaler: Verdens bedste værter

  20. marts 2015
  Hvad gør en god tv-vært god? I hvert fald en masse karisma og evnen til at kommunikere med seerne hjemme foran tv-skærmen. For nylig blev britiske Jeremy Clarkson suspenderet fra verdenssuccessen ’Top Gear’ på BBC. I den anledning præsenterer vi fem tv-værter, det aldrig er kedeligt at være i selskab med
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Søren Kristensen

Kære Lærke. Jeg er desværre lidt låst over for samtlige forslag. Mit løntilskud holdt op i efteråret og siden har jeg arbejdet for kontanthjælp, hvilket desværre har udmøntet sig i en diskusprolaps, som gør at min rejselyst i lighed med de øvrige lyster er stort set ikke eksisterende. Det gode er selvfølge at jeg sandsynligvis og omsider slipper for Jobcentrets mistænkeliggørelse, men nok ikke for aktivering. Intet der kan overgå et menneske kan, som bekendt, dæmme op for aktivering. Med mindre altså, at en og anden mønsterbryder i systemet omsider indser, at der ikke er mere at komme efter. Uanset hvad, skal der såmænd nok stå en håndfuld behandlere parat, med en masse gode råd om hvordan jeg, med mine skavanker, nye som gamle, kan berede mig til et sidste nøk på et arbejdsmarked som grundlæggende ikke vil vide af mig. Nå men hvor kom vi til, jo: hunden har jeg haft og Skotland? Jo tak, men nej, der bor min bror og børnene er blevet for store til at der rigtig er plads til gæster i huset og endelig har jeg været der - om sommeren; det billede vil jeg helst ikke ødelægge. Jeg vil også meget hellere til Italien eller rettere sagt ville, for jeg skal ingen steder foreløbigt - eller måske nogensinde? Håber bare jeg kan holde ud at se Tour de France til sommer, ellers er det da helt håbløst. På den lidt længere bane ærgrer det mig, hvis jeg skal være sat ud af spillet, så forholdsvis tæt på målstregen; for min plan var jo at begynde at leve om fem år, når jeg bliver folkepensionist og helt automatisk slipper for at have noget som helst at gøre med jobcentret. Men som det ser ud nu, kan jeg vist godt droppe min søde hævn. Så dér fik de mig squ alligevel, efter alle disse år og moralen må være, at du skal leve livet mens du gør det: året rundt, hver dag, lige nu. Mærk verden, hvis det ikke gør for ondt. Det problem har du næppe, Lærke. Det er altid rart, at høre om nogen der både kan og vil, gøre noget ved det. God tur, hvis du selv tager med.