Læsetid: 3 min.

Jo ældre, des bedre

Det grå guld går sin sejrsgang på arbejdsmarkedet. Ny tal fra Danske Bank og Danmarks Statistik viser, at der aldrig har været flere danskere over 55 år i beskæftigelse. Mange virksomheder foretrækker ligefrem de ældre medarbejdere, fordi de er mere erfarne, stabile og loyale, har Dansk Erhvervs arbejdsmarkedschef udtalt. Den unge, hippe mediefabrik Modern Times melder sig i koret af virksomheder, der vil have fat i det grå guld og udsender derfor dette stillingsopslag, målrettet ældre med hang til favorable seniorordninger
Det grå guld går sin sejrsgang på arbejdsmarkedet. Ny tal fra Danske Bank og Danmarks Statistik viser, at der aldrig har været flere danskere over 55 år i beskæftigelse. Mange virksomheder foretrækker ligefrem de ældre medarbejdere, fordi de er mere erfarne, stabile og loyale, har Dansk Erhvervs arbejdsmarkedschef udtalt. Den unge, hippe mediefabrik Modern Times melder sig i koret af virksomheder, der vil have fat i det grå guld og udsender derfor dette stillingsopslag, målrettet ældre med hang til favorable seniorordninger

Mia Mottelson

21. marts 2015

Seniormedarbejder til Modern Times

Vil du være med til at give noget tyngde til en ung virksomhed? Vil du fungere som mentor for vores uerfarne og lidt for ivrige medarbejdere? Og kan du huske, hvordan mediebilledet så ud før 1990? Så er du måske vores nye seniormedarbejder!

Virksomhed:

Modern Times

Job titel:

Du vælger selv din titel. Den skal blot starte med ordet ’senior’.

Job type: Fuldtid, halvtid, flekstid eller, hvad der nu passer dig bedst.

Sted: Københavnsområdet, hjemme hos dig selv, i dit sommerhus i Rågeleje, på Mallorca eller, hvad der nu passer dig bedst.

Om Modern Times:

Vi er en mediefabrik bestående af mange unge medarbejdere, som blev ansat før finanskrisen, da man troede, at alt gammelt var lige til at smide ud, og at unge talenter var vejen frem. I dag oplever vi, at de unge er gode til at kaste ideer op i luften, men har svært ved at gribe, uddybe, kontekstualisere og følge dem til dørs. Modern Times er i en udvikling, hvor vi har brug for en klippe, der sikkert kan guide os ud på den anden side og forklare os, hvad meningen er. Derfor leder vi efter en slags faderfigur (m/k), der kan skabe ro og autoritet på arbejdspladsen.

Det vil dit arbejde bestå i:

• Du vil blive mediefabrikkens vidensbase, som medarbejderne kan henvende sig til med spørgsmål angående ting fra før deres tid. Blandt aktuelle eksempler fra vores hverdag er: Hvem er Poul og Nulle? Hvad står ØMU for? Hvorfor hedder det grundskyld? Og er det rigtigt, at Eran DD spillede med i et orkester inden ’still believing-dagene’?

• Du kommer til at spille en vigtig rolle i mediefabrikkens forestående relancering, som er foranlediget af en brugeranalyse med det for vores konsulenter chokerende resultat, at det betalte mediebrug ikke oppebæres af de 20-30-årige, men der gerne vil læse hinandens Facebook-opdateringer på tryk, men derimod af det veletablerede, dannede publikum på 55 år og derover. I den forbindelse forventer vi, at du har særlig blik for, at virksomhedens udtryk ikke bliver for popsmart, men udtrykker et potpourri af branchens bedste ideer gennem de seneste 60 år.

• Du skal fungere som mentor for vores medarbejdere og være dem behjælpelig med alt fra retskrivning og tegnsætning til vejledning i takt, pli og moralsk støtte, når medarbejderne f.eks. skal ringe op til en kontakt uden for huset, som ikke anvender Snapchat.

• Du skal være tungen på vægtskålen i spørgsmål, som du grundet din alder og anciennitet, må vide bedst om.

Det lægger vi vægt på:

• At du er oppe i årene. Jo ældre, jo bedre.

• At du husker, hvor du var, da Berlinmuren faldt.

• At du har begået de fejl, man som ung begår. Du har lært af dem, er tilgivende over for andres, og er parat til at give din erfaring videre.

• At du er loyal og ikke lader dig friste af den eskalerende senior-headhunting, der netop foregår internt i branchen.

Det kan vi tilbyde dig:

• Første barnebarns sygedag og fribilletter til Zoologisk Have og Den Blå Planet

• Frihed til at tilrettelægge din arbejdstid, som du selv ønsker.

• Varm mad klokken 12 og en favorabel indkøbsordning hos den lokale vinhandel

• Ti ugers ferie og fortrinsret, når der skal søges fridage

Løn: Efter kvalifikationer og anciennitet. Ved ansættelse vil der desuden være lønforhandling hvert kvartal for at imødegå tilbud fra rekrutteringsbureauer.

Ansøgning:

Ansøgning sendes til

Information

St. Kongensgade 40 C

box 188

1006 København K

Mærk kuverten ’Modern Times’

Bruger du e-post, kan du sende ansøgningen til modernetider@information.dk

Ansøgningsfrist: 1. april

Præcisering: Ingen ny stilling

Vi har fået nogle læserhenvendelser og må hellere præcisere: Selv om teksten skildrede reelle udfordringer, også her på redaktionen, med at opretholde den erfaringsmæssige modenhed når medarbejderskaren forynges, er der desværre ikke en decideret seniorstilling åben på redaktionen. red

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Erik Jensen
Erik Jensen anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu