Læsetid: 5 min.

Læserne spørger: Charlotte Rørth

»Jeg lever det samme liv som før. Samme job og mand og livretter. Men efter at have erfaret, at Jesus går lyslevende rundt i en dimension, vi ikke har ord for, er min respekt for andre og ikke mindst for selve livet blevet større«
Charlotte Rørth. Født 1962, opvokset i København, skolegang på blandt andet Bernadotteskolen. Siden 2003 journalist på Nordjyske. Debuterede i januar i år som forfatter på Informations Forlag med ’Jeg mødte Jesus’, der ligger i top på bestsellerlister. I bogen opsøger hun forskere, præster og historiske kilder for at forstå, hvad der skete, da Jesus en dag viste sig for hende, en ikke-søgende kulturkristen.

Charlotte Rørth. Født 1962, opvokset i København, skolegang på blandt andet Bernadotteskolen. Siden 2003 journalist på Nordjyske. Debuterede i januar i år som forfatter på Informations Forlag med ’Jeg mødte Jesus’, der ligger i top på bestsellerlister. I bogen opsøger hun forskere, præster og historiske kilder for at forstå, hvad der skete, da Jesus en dag viste sig for hende, en ikke-søgende kulturkristen.

Lars Pauli

28. marts 2015

Hvordan holder han sig, når man betænker, at han har været død i 2000 år? Går han stadig i kjole? Og er det rigtigt, at han er homoseksuel?

Han ser bedre ud end du og jeg, og kjortel klæder ham. Hans seksuelle orientering havde jeg intet behov for at spørge ham om. Måske næste gang?

Hvordan håndterer du folks onde og spydige kommentarer?

Jeg har ingen erfaring i det. Jeg har kun været udsat for et enkelt (mislykket) forsøg på latterliggørelse – fra Knud Romers side i Kulturen på TV 2 News – dagen inden bogen udkom, så han havde ikke læst den. Ingen har over for mig været hverken ond eller spydig. Hvorfor ikke? God only knows. På debattråde efter avisernes anmeldelser har nogle været vel friske, men de skriver ikke til mig.

Hvordan holder du det ude af dig?

Jeg holder ikke noget ude af mig. Tværtimod forsøger jeg netop at rumme både det, der er utroligt, og det, der er kedelig hverdagsviden og -vaner.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu