Læsetid: 4 min.

Værs’go og spis: Afskedsmiddagen

Glæden ved mad handler ikke kun om at få sine egne behov for næring og nydelse tilfredsstillet, men også om madkulturen og omsorg for miljøet, menneskers liv i den måde, vi frembringer maden
Glæden ved mad handler ikke kun om at få sine egne behov for næring og nydelse tilfredsstillet, men også om madkulturen og omsorg for miljøet, menneskers liv i den måde, vi frembringer maden
11. april 2015

Kravene til at spise det rigtige bliver af og til meget komplicerede. At spise mad bliver noget moralsk, og maden bliver et symbol på, hvad man står for. Restriktioner og spiseregler kan let tage glæden fra dét at spise og isolere forskellige grupper, så det fælles måltid kommer i fare. At nyde maden og at smage er vigtigt for at bevare en levende og god madkultur og have et godt liv.

Glæden ved mad handler ikke kun om at få sine egne behov for næring og nydelse tilfredsstillet, men også om madkulturen og omsorg for miljøet, menneskers liv i den måde, vi frembringer maden. Der er sammenhæng mellem tallerken og vores jord.

Her kommer min afskedsmiddag – præcis som jeg selv kunne finde på at lave den til venner og familie i mit eget køkken. Klassiske retter, der igennem generationer er gennemarbejdet, så de smager vidunderligt. Tak for 11 år med klummen Værs’go’ og spis. Alle madklummerne med madideer og opskrifter kan findes på Informations hjemmeside. Lær håndværket og lær det videre til de næste generationer.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu