Læsetid: 3 min.

Brevkassen: Bliver jeg kedelig af at bo i Ørestad?

30. maj 2015

Martin, Vesterbro

Jeg har de sidste fem år boet til leje med en kammerat på Vesterbro. Det har været nogle fede år, jeg elsker byen og Vesterbro, men nu er tiden kommet til, at jeg skal flytte i min egen lejlighed. Boligmarkedet i København er helt vildt: Man kan ikke få meget for under tre millioner, og jeg har været ude at se på flere lejligheder, som er blevet solgt på få timer – og inden at køber overhovedet har set dem. Nå, en af grundene til, at jeg vil flytte, er, at jeg er blevet træt af støjen. Jeg bor i en gammel ejendom, der er dårligt isoleret, og der er larm fra gade og naboer. Nu er jeg så faldet over Ørestad, hvor der er nye, lækre lejligheder, som faktisk er til at betale. Fælleden ligger i baghaven, og metroen går lige til døren, så jeg kan være på Nørreport på 10 minutter. Men. Ørestad har INTET byliv, og det er jo også cafeerne, kioskerne, de små butikker, værtshusene og uforudsigeligheden, som jeg godt kan lide ved København. Ak. Det er et dilemma. Alle mine venner bor jo herinde i byen, men det bliver de vel heller ikke ved med. Så skal jeg være den første? Og bliver jeg et kedeligt borgerdyr af at flytte til Ørestad?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu