Læsetid: 3 min.

Byliv: Forelsket i København

Århus kender jeg til kvalmegrænsen, København er derimod nyt territorium. Optegnelser fra en traurig teenagers nattevandring på Vesterbro anno 1997
Århus kender jeg til kvalmegrænsen, København er derimod nyt territorium. Optegnelser fra en traurig teenagers nattevandring på Vesterbro anno 1997

Rasmus Fly Filbert

2. maj 2015

Året er 1997, jeg er 17 og bor i Århus. Min traurige, ensomme teenagetilværelse forsøger jeg at gøre tålelig med musik, og meget af det. En dag ser jeg et bandnavn, jeg kender. Koncerten er på Vega, der er åbnet året forinden. Endelig har jeg en undskyldning for at komme til København igen!

Blandt de mange ting der er galt med mig hjemme i Århus, er, at jeg holder af København (udtalt med vrængende tryk på sidste stavelse). Det er jo Djævleøen. Fyldt med overfladiske, trælse københavnersnuder. Det er, hvad velmenende jyder siger til mig, men lige lidt hjælper det, jeg er forelsket i København. Glæden er baseret på korte besøg på Ripley’s og i Zoologisk Have. Hovedstaden får mig til at føle mig hjemme.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu