Læsetid: 1 min.

1. spalte

Kære Schiller Instituttets Venner. Selv om jeg har nu har skrevet noget om Tom Gillesberg, som kan siges at være positivt, er I så ikke søde at lade være med at sende mig alle mulige komplet åndssvage ting denne gang?
1. august 2015

Tom Gillesberg

Det er dog på sin plads at understrege, at Tom Gillesberg fra Schiller Instituttets Venner ikke er det mindste kontroversiel. På sine farverige valgplakater forudså han finanskrisen før nogen økonom gjorde det. Og hans kryptiske budskab: »Glass-Steagall eller kaos« viste sig at dække over et ret fornuftigt forslag om opsplitning af banker. Og så er der »Magnettog over Kattegat.« Nå ja, det lyder måske lidt kækt, men hvorfor egentlig ikke? Det er med stor sandsynlighed mere fornuftigt end Femern-forbindelsen.

PS: Kære Schiller Instituttets Venner. Selv om jeg har nu har skrevet noget om Tom Gillesberg, som kan siges at være positivt, er I så ikke søde at lade være med at sende mig alle mulige komplet åndssvage ting denne gang? Jeg vil ikke have det mindste med jer at gøre, faktisk. Og hvis I laver en demonstration, så kan jeg ikke komme. På forhånd tak.

Bliv opdateret med nyt om disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu