Læsetid: 3 min.

Jagten på stilheden i København

Byen har sine lyde, og der er rigtigt mange af dem. Især om sommeren. Spørgsmålet er, om man kan blive fri for dem, hvis det det, man er i humør til
Byen har sine lyde, og der er rigtigt mange af dem. Især om sommeren. Spørgsmålet er, om man kan blive fri for dem, hvis det det, man er i humør til

Rasmus Fly Filbert

22. august 2015

Vrrruuommm! Et bor er i færd med at lave huller i min nabos benhårde betonvæg. Min anden nabo forsøger at overdøve håndværkerne med høj musik. Ude i haven er græsslåmaskinen i færd med at slå både græs og støjrekorder.

Sommeren er støjens tid: Åbne vinduer sørger for cirkulation af luft og larm. Haver og ting, der skal ordnes; radioer, der skal drøne på fuld knald. Mine ører kan ikke mere, og jeg søger ud for at finde mig en stille plet til mine tanker. Eller rettere sagt, jeg søger ind til København, for mit buskort rækker kun til to zoner og forstadsland larmer mindst lige så meget på grund bourgeoisiets kedsomhedsforjagerprojekter fra Jem & Fix.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu