Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Udlandet har taget min bedste veninde

19. september 2015

Københavneren

Min bedste veninde forlod København for nogle år siden for at studere i Sverige, et studie, der sender hende rundt i hele verden. For tiden er hun syv måneder i Afrika. Jeg under hende alt det bedste og de eventyr, det giver hende, men jeg savner hende voldsomt.

Både når hun er langt væk (Afrika, Bolivia, Indien), eller når hun ’bare’ er i Sverige, savner jeg hende her i København. Selv om vi skyper en del, savner jeg at se hende, sludre med hende, besøge hende spontant, eller at hun uventet kigger forbi. Vi er gode til at besøge hinanden rundt omkring i verden, men jeg savner hende i min dagligdag.

Jeg tænker tit, at jeg har tabt hende til udlandet, og det må jeg jo så affinde mig med, men hvordan gør jeg det? Jeg har svært ved at snakke med andre veninder om mit savn og om det, for så siger jeg jo samtidig, at de ikke er gode nok. Det er de bestemt, men den her veninde har bare en helt særlig plads i mit hjerte. (Forkortet af red.)

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu