Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Min overbo er rasende

12. december 2015

Underboen

Kære brevkasse. Jeg fik for et par måneder siden en ny overbo. Jeg har ikke hilst på ham endnu. Min kæreste og jeg arbejder ind i mellem hjemmefra og hver eneste gang oplever vi, at vores overbo råber og skriger. I går havde han fem raserianfald på syv timer. Det lyder som om, at han vælter møbler og kaster sig ned på gulvet, mens han råber ’fuck noget lort’.

Min teori er, at han spiller poker, men det kan måske lige så godt være World of Warcraft. Jeg har lyst til at gå op og spørge, hvad han laver, men tænker, at det er lidt voldsomt sådan at komme brasende og spørge til folks vrede og elendighed. Jeg kunne selvfølgelig også bare bede ham om at holde op og sige, at det larmer, men på en måde nyder jeg at gå og lytte til hans små udbrud. Hvad ville brevkassen gøre, hvis det var jeres overbo?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu