Læsetid: 1 min.

Læser du bøger: Vincent Hendricks

Det beskytter mod at læse dårlige bøger, mener professor Vincent Hendricks
21. maj 2016

Hvilken bog ville du ønske, at alle ville læse?

»Spræng boblen: Sådan bevarer du fornuften i en ufornuftig verden – en bog om finansielle bobler, onlinebobler, statusbobler, mobbebobler, politiske bobler, nyhedsbobler sågar videnskabsbobler. Om alt fra slut-shaming over shitstorms til investeringer i sociale aktiver som anerkendelse, had og sympati frem til ultralikvide meningskontanter i form af likes, upvotes, kommentarer, selfies og deslige. For god ordens skyld skal det påpeges, at jeg er forfatteren, så der er også idiosynkratiske grunde til, at jeg finder bogen væsentlig og læsværdig.«

Hvilken bog har haft størst betydning for dig?

»Der er et par stykker, men lad mig her blot nævne en enkelt: The Long Habit of Living af science fiction-forfatteren Joe Haldeman. En kort, klar og koncis bog om de vanemæssige udfordringer ved at leve livet – for evigt.«

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu