Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg vil have barn, min kæreste vil vente

11. juni 2016

Klar til at være far

Jeg er en mand på 28 år, som gerne vil have et barn med min kæreste. Jeg er fuldstændig klar, men min kæreste bliver ved med at sige, at vi skal vente, til vi har bedre styr på vores økonomi.

Vi tjener begge gode penge, men har store månedlige udgifter på grund af en dum gæld, jeg satte mig selv i for syv år siden og nu afdrager en masse på. Ingen af os har fast job. Og ingen af os har ret til arbejdsgiverbetalt barsel.

Min kæreste og jeg elsker hinanden. Hun vil også gerne have et barn, men synes, det er uforsvarligt at få det i vores nuværende situation. Jeg prøver at fortælle hende, at folk før os har fået børn i nogle meget værre situationer, og at det rigtige tidspunkt aldrig kommer. Hvad kan jeg ellers sige, som vil overtale hende?

Svar I:

Tænk dig godt om. Den yndige drøm om at få børn ender hurtigt i bøvser og gylp og det, der er værre. Meget lidt sex og meget lidt nattesøvn. Børn skriger, og desuden falder man over dem, når de kravler rundt på gulvet. Er du virkelig sikker på, at du gerne vil have et barn? Åh, men det er du jo nok.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu