Læsetid: 3 min.

Kæve København

Kæve Cava, kaffe, kakao i København – fra vand, øl til smoothies med alger, sojadrik og boblete
Kæve Cava, kaffe, kakao i København – fra vand, øl til smoothies med alger, sojadrik og boblete

Rasmus Fly Filbert

18. juni 2016

København byder ikke bare på en masse restauranter, men også en syndflod af drikkevarer. Det er et sandt drik-o-rama, varme eller kolde drikke, og man kan selv bestemme, hvor meget man vil kunne huske af sin tur:

T in the Park, lige over for Parken på Østerbro, serverer juice, te, kaffe og specialiteten bubble tea, der ikke er en gang Medova te tilsat kulsyre, men derimod en form for seriøs slush- ice for voksne. På basis af grøn (eller sort) te tilsættes frugtsaft og kugler af frugt, såkaldte boba, og dermed kan man pr. sugerør slubre kiwi-æble-tranebær i sig i hvide og venlige omgivelser.

Kafferisteriet – i øvrigt også navnet på et dagcenter for sindslidende i Holstebro – i Studiestræde var der, hvor jeg endegyldigt forlod min jyske ryatæppebaggrund og hørte mig selv hipsteragtigt sige: »250 gram Papua Ny Guinea til stempelkande, tak.« Sådan, døbt ind i den københavnske kreative klasse i kvalikaffe. Her bliver stemningen endnu mere kold og bitter end usødet iskaffe, hvis man udbreder sig om sin kaffemaskine og totalyndlings BKI kaffe med dertilhørende citronmåne.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer