Læsetid: 4 min.

Genius’ megalomane ambition er at kommentere HELE internettet

Kære du, der udlever din ytringsfrihed i yndlingsmediernes kommentarfelter og er på stadig jagt efter en god tråd på Facebook, hvor du kan bidrage med den viden og kontekst, du føler, alle andre mangler. Mød kommentarfeltet uden grænser
2. juli 2016

Der er noget helt særligt over evighedsprojekter. Projekter, som man ikke bare aldrig når, men som umuligt kan fuldendes.

Genius er den slags evighedsprojekt – et kollektivt kommentariat på internettet – båret af drømmen om at læse internettet i fællesskab.

Så hvis du er en vidende pedant med masser af fritid, der brænder efter at bidrage med kontekst og nuancer i det, der skrives om dine yndlingsemner, eller bare (som mig) vil dykke ned i dine yndlingskunstneres tekstuniverser og forstå meningen bag Beyoncés »I’ve got hot sauce in my bag, swag«: så hop på Genius og oplev en potentielt uendelig verden af nørdet, digitalt tidsfordriv åbne sig.

Helt konkret er Genius et bærbart kommentarfelt, en slags digitale noter – annotations eller ’tates’ – som kan læses og skrives ind i marginen på enhver hjemmeside. Hvis man indsætter genius.it/ foran url’en på den hjemmeside, man vil besøge, dukker andre brugeres kommentarer op.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Steffen Gliese
  • Kurt Nielsen
Steffen Gliese og Kurt Nielsen anbefalede denne artikel

Kommentarer