Læserbrev
Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Hvor ofte skal man skifte underbukser?

Moderne Tider
13. august 2016

Kvinde, Frederiksberg

Min kæreste og jeg har en never-ending diskussion om, hvor ofte man skal skifte underbukser.

Vi har brug for friske øjne, men synes ikke, emnet egner sig til middagsdiskussioner med venner og familie. Derfor prøver vi lykken med denne anonymiserede henvendelse: Hvor ofte skal man i grunden skifte underbukser.

Jeg mener, at man efter 12 timer skal smide trusserne i vasketøjskurven og sove med rumpen bar. Min kæreste mener til gengæld, at man sagtens kan gå i det samme par underbukser i op til 48 timer afhængig af prut og udflåd. Hvad mener I?

Svar I:

Jeg ser spørgsmålet som et rent praktisk anliggende og ikke som et emne for principiel debat – der findes ingen universelle sandheder om skiftefrekvensen for underbukser. Mit råd er: Pas hver sin underbuksebutik.

Bevares, det kan være en sjov lille debat, men det lyder ikke, som om I hygger jer med den – mere, som om I dunker hinanden oven i hovedet. Kærester skal altså ikke være enige om alt. Det er så kedeligt.

Har jeres valg nogle reelle praktiske konsekvenser? Lugter tissemanden? Sviner det? Eller dækker diskussionerne over noget helt andet?

Jeg sover selv nøgen og mener derfor, at jeg snildt kan trække i de samme underbenklæder to dage i træk (vorherre bevares). Derimod skifter min kæreste – så vidt jeg ved – trusser hver dag.

Den ordning har indtil videre fungeret fortrinligt for os, så den vil jeg anbefale, nu hvor I efterspørger konkrete svar. Don’t ask, don’t tell.

— Christian Bennike

Svar II:

Det første, jeg vil sige til jer, er, at I fundamentalt er fuldkommen enige. 12 eller 48 timer? Det er totalt ligegyldigt i forhold til bakterier. Lugten måske? Det er et andet spørgsmål.

Hvis man har haft en lystig seance, hvor analt går forud for vaginalt, har man vel to til ti minutter til at rette op på milliarder af bakteriers indvandring. Derfor bideér i franske hoteller.

Så fra en gammel courtisane følgende råd: Undgå i rækkefølgen: anus, kusse, kys, når du elsker. Gør det omvendt.

Mine forældre var læger, og de lærte mig at sove med røven bar. Godt nok i natkjole, men så røven bar. Jeg har været så vred på mine forældre, at jeg aldrig har givet deres visdom videre, men noget vidste de så, og jeg savner dem.

Ville så gerne have talt om det hele: Sov i luften. Tag aldrig underbukser på om natten. Lad vær med at høre på, hvad de andre siger.

Nu sover jeg altid nøgen.

— Tine Byrckel

Serie

Brevkassen

Hver weekend besvarer Brevkassen to spørgsmål med to svar til hver. Det kan være alt fra personlige dilemmaer som kærester, der vil være sæddonorer, til etiske overvejelser om, hvorvidt man bør sælge sine Danske Bank-aktier efter hvidvaskskandalen.

Hvis Brevkassen ikke får nok spørgsmål, låner redaktionen andre menneskers dilemmaer og skriver dem om til spørgsmål.

Skriv – gerne anonymt – til: brevkassen@information.dk

Seneste artikler

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Søren Rehhoff

Snak om et første-verdens problem. Jeg vidste forøvrigt ikke at det var meningen, at man skulle skifte sine underbukser.

Når man sover nøgen, er det jo sengetøjet, der må tage imod alle uhumskhederne - hvor tit skifter I så det?

Idag er jeg glad for at jeg ikke abonnerer på den mindst ringe...