Læsetid: 4 min.

Trump har tegnet et billede, som er så ubehageligt, at det er svært ikke at blive ved med at vende tilbage til

Trump har tegnet et billede, som er så ubehageligt, at det er svært ikke at blive ved med at vende tilbage til

Mia Mottelson

15. oktober 2016

Optagelsen af Donald Trumps misogyne omtale af kvinder fra 2005 førte ret hurtigt til en udbredt fornemmelse blandt kommentatorer og politikere af, at her stoppede hans chancer for at blive valgt.

Selv om man egentlig kunne hævde, at der ikke var noget principielt nyt i afsløringen af Trumps vulgære og chauvinistiske forhold til kvinder, var det, som om noget alligevel afgørende var forandret. »Just grab ’em by the pussy,« var de bevingede ord, der syntes at gøre hele forskellen. Hvad var der sket?

Pudendum

Trump kunne kalde kvinder fede, dumme og det, der er værre, men hele den politiske verden ramlede ned omkring ham, da det kom frem, at han havde brugt ordet pussy. Var det dette lille ord alene, der gjorde hele forskellen?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Det mest latterlige ved kampagnen mod Trump er, at han jo taler sandt:

"And when you're a star they let you do it. You can do anything. Whatever you want. Grab them by the pussy."

Vi har endda et ord for det på dansk. Bare spørg en lille smule kendt rockstjerne.

Tino Rozzo, Jens Lerdorf og Torben Skov anbefalede denne kommentar
Morten Balling

Bonertheden og dobbeltmoralen kender ingen grænser her i 2016, hvor betonfeminismen er blevet stueren, og sex er blevet noget vi ser på nettet, når vi ikke læser om sexistiske mænd (på nettet).

Men, selvom Trump's scoreteknikker er "lettere" tvivlsomme, er der altså et par små detaljer i dette filosofiske nomenklaturorgie som ikke holder helt. F.eks. det med at det er chauvinistisk når Trump snakker om at føde ponyen, eller når han bemærker at nogle kvinder tænder på magt, men det er helt ok når alle tøserne laver grin størrelsen af hans diller?

Come on, og kom ind i kampen venner. Trump ligger stadig kun få procentpoint bag Hillary. Et terrorangreb med lidt hjælp fra russerne kan vende tingene på få dage. Valget er ikke vundet endu.

Trump har bla. sagt at han vil bruge atomvåben, og at den globale opvarmning kun er noget Kina har fundet på, for at ødelægge den amerikanske konkurrenceevne.

Bare de to udtalelser burde være nok til at holde fokus, og så burde det ikke være nødvendigt med alle "skandalerne". Btw. Bernie, som vi jo allesammen elsker, har engang sagt at mange kvinder fantaserer om at blive voldtaget:

https://www.fimfiction.net/blog/492637/2016-presidential-nominee-bernie-...

Og før i nu kaster jer frådende over Bernie, så læs den her:

https://en.wikipedia.org/wiki/Rape_fantasy

Christian Larsen, ulrik mortensen, mikkel schou og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Kære Mikkel Schou ( kl 23.25)

Du har næppe ret - kvinder er faktisk lige så fornuftige/ufornuftige eller modne/umodne som mænd - og der er ej heller intelligensmæssige forskelle.

Der er næppe konstaterbar forskel på hvordan kvinder og mænd har det med "magtens personligheder m/k" - nogen ser klinisk , koldt og nøgternet på disse "størrelser" , andre beundrer dem og følger blindt, og atter andre får "røde knopper" og væmmes.

Det er vist kun hos folk i pubertetsalderen og med forsinket mental modning, man finder fantasier om et evigt kvindeligt behov for "underkastelse" o l.

Morten Balling

@Robert

Påstår du hermed, jvfr. mine referencer, at over halvdelen af alle kvinder lider af "forsinket mental modning"? Det ville jeg personligt være lidt forsigtig med ;)

Citat fra Wiki artiklen jeg linkede til højere oppe:

"A 1974 study by Hariton and Singer[1] found that being "overpowered or forced to surrender" was the second most frequent fantasy in their survey; a 1984 study by Knafo and Jaffe ranked being overpowered as their study's most common fantasy during intercourse. In 1985, Louis H. Janda who is an associate professor of psychology at Old Dominion University[2] said that the sexual fantasy of being raped is the most common sexual fantasy for women.[3] A 1988 study by Pelletier and Herold found that over half of their female respondents had fantasies of forced sex.[4]"

Kære Morten Balling ( kl..19.23)

Har nu læst din citerede Wiki artikel - det er vist noget letbenet forskning, der er tale om i artiklen.

Der er forskningsmæssigt set ingen rationelle biologiske begrundelser for hvorfor kvinder skulle have drømme om voldtægt - det er vist mere socialt utilpassede mænd, der går rundt og tror sådant sludder.

Arne Stensgaard Berg

Mon de vrede hvide, der tilsyneladende udgør Trumps vælgerbase, har foretaget samme analyse? Og hvis de har: Do they care..?

Poul Sørensen

Det handler alene om magt når nogen befamler kvinder, i hvert fald hvis man skal tro de eksperter der har udtalt sig.
Valget kommer helt sikkert til at vise i hvilken grad kvinder tager afstand fra den slags opførsel. Jeg vil tro en psykolog vil kunne finde frem til præcis hvornår Trump har tillagt sig denne type aggressivitet som forsvarmekanisme i relation til, at han føler sig gennemskuet og afmægtig overfor kvinder - selve tendensen er selvfølgelig medfødt, men man skulle tro at der er et og andet bestemt som har givet den, den radikale form den har fået.