Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg kan ikke holde min svigersøn ud

19. november 2016

A.K.

Har I nogle råd til, hvordan man bedst håndterer at være kommet i familie med et menneske, man ikke bryder sig om? I mit tilfælde drejer det sig om min svigersøn, hvis barn min datter nu venter.

Jeg synes, han er en tåbe. Han taler konstant, som om han er allergisk over for stilhed, og min kloge datter er begyndt at holde igen med sine egne fornuftige tanker og betragtninger, mens vi skal høre på ham sidde og hælde det ud ad hovedet, som lige falder ham ind.

Typisk løbende kommentarer til hvad som helst i nyhedsbilledet. Finder ham nærmest utålelig. Hvad gør jeg?

Svar I:

Der er to problemer her: din irritation over svigersønnen og din datters tilbageholdenhed.

Hvad det første angår, må du lade, som om du kan lide ham, for din datters skyld. Hun har valgt at få barn med et febrilsk sludrechatol, og din opgave er at gøre det nemmere, ikke sværere. Du må gerne bagtale ham, men kun til de nærmeste betroede. Ikke noget med at underholde selskaber med din antipati.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu