Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Eks-elskeren er blevet min genbo

31. december 2016

MA, København

For 11 år siden havde min kone kortvarigt en affære med en arbejdsforbindelse. Jeg ved det, fordi jeg tjekkede hendes telefon. Men hun brød affæren, inden jeg fik fortalt om min viden, så vi har aldrig talt om det. Og da det gik, som det gik, valgte jeg at lade det gå i glemmebogen.

Nu vil tilfældet, at fyren har købt en lejlighed skråt over for vores. Hvis jeg vil, kan jeg se ned i stuen til ham og hans familie.

Jeg er hverken jaloux eller føler mig truet, og jeg kan slet ikke se dem genoptage forbindelsen, men det er alligevel svært. Ideen med en glemmebog er jo, at den ikke springer op, hver gang genboen tager i sin gadedør.

Uanset, hvad jeg gør, synes jeg det giver konflikt. Hvad siger I?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu