Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Er jeg lidt for tilfreds i mit job?

3. december 2016

Jyden

Jeg er i 40’erne og har i de sidste otte år haft det samme job. Rundt om mig finder mine kollegaer nye job – rykker til ’spændende brancher’ eller ’nye udfordringer’, som de siger i afskedstalerne.

Jeg har en snigende fornemmelse af, at jeg burde gøre det samme: frygten for at sakke agterud, at blive sådan en med et dødt cv, som lige pludselig ikke kan omsættes på det vilde og blodige arbejdsmarked, nager.

Men samtidig gider jeg virkelig ikke finde et nyt job. Der er ikke noget, der interesserer mig mere end det, jeg laver. Jeg er god til det og efterhånden så rutineret, at jeg nogenlunde kan finde familiebalancen.

Så i virkeligheden burde jeg bare være glad og fro, men jeg er bekymret. Ligger jeg bare under for tidens målløse stressen og bud om, at man skal holde sig vital for at forblive i varmen. Eller skal jeg følge den nagende bekymring og rykke?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu