Læsetid: 2 min.

Feministiske bølger

Nikita Klæstrup og Emma Holten har sat sig i det, som Deadline-værterne med forskellig grad af ironisk distance kalder Wegner-hjørnet

DR

7. januar 2017

Nikita Klæstrup (th) og Emma Holten (tv) har sat sig i det, som Deadline-værterne med forskellig grad af ironisk distance kalder Wegner-hjørnet.

Bag dem er kvinderne fra den såkaldte første bølge af feminister, som i tirsdagens Deadline blev symboliseret ved Emmeline Pankhurst og kampen for kvinders stemmeret i årene op til Første Verdenskrig.

Siden har der angiveligt været hele tre bølger af feminisme, og Nikita Klæstrup og Emma Holten er repræsentanter for en fjerde bølge, hvor det er feminisme, når Twerk Queen Louise ryster sin bagdel, fordi man gerne må vise sin krop stolt frem og være feminist på samme tid.

Dette var både Nikita Klæstrup og Emma Holten enige om. Spørgsmålet er, hvor nyt det så er for feminismen, men det er i hvert fald typisk for denne fjerde bølge.

Begge kvinder har i øvrigt vist sig offentligt med en begrænset mængde tøj på, Emma Holten i form af sin samtykkede billedserie, som satte fokus på hævnporno, Nikita Klæstrup ved at møde op til Konservativ Ungdoms 110 års jubilæum i en af de mest omtalte kjoler i nyere tid.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu