Quiz
Læsetid: 1 min.

Quiz: Hvor på venstrefløjen hører du til?

Er EU fuld af pampersvin? Hvor ofte danser du? Og hader du Mærsk mere end monarkiet? Her er 11 spørgsmål, der afslører, hvor på venstrefløjen du hører hjemme
Er EU fuld af pampersvin? Hvor ofte danser du? Og hader du Mærsk mere end monarkiet? Her er 11 spørgsmål, der afslører, hvor på venstrefløjen du hører hjemme

Rene Schutze

Moderne Tider
21. januar 2017

Hidtil har det været lidt ligegyldigt, præcis hvor i rød blok man satte sit kryds – der har været sammenhold og klumpspil på midten, og alle har peget på den samme statsministerkandidat.

Men nu er der rav i den: »Intet fælles projekt i rød blok,« skrev Information på forsiden i mandags. Der er pludselig blevet langt fra Mette til Pernille.

Alternativet vil ikke pege på en statsministerkandidat, og De Radikale vil have mindst ét blåt parti med i regering.

Så hvor på venstrefløjen hører du egentlig til? Tag testen, og find ud af det.

Quiz
Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Henrik Bjerre

Jeg troede kun det var populister der hadede, men jeg har måske ikke læst avisen ordentligt.

Teodora Hansen, Flemming Berger og Morten Balling anbefalede denne kommentar

Interessant og uhyre vigtig research. Godt man ikke bor i Danmark, og skal tage stilling til disse fordummende politiker-udtalelser.

Men jeg er lidt i tvivl, for hvor hører man egentlig hjemme, hvis man foretrækker en god og veltempereret Châteauneuf-du-Pape fremfor Côtes du Rhône?

Hos os er det i hvert fald et lørdags-dagligt problem, og jeg tror, min hustru hører hjemme længere ude til venstre end jeg. For hun blev engang rost af en tjener i Nancy, hvor vi sad og spiste helt ude i trafikken, da hun valgte Côtes du Rhône. Og siden har hun hårnakket foretrukket "det gode valg". Men hun opdagede slet ikke, at tjeneren sagde "godt valg madame" til alle kvinder, uanset hvad de havde valgt - også l'eau ordinaire.

Morten Blicharz Nielsen, Flemming Berger, Torben Skov, Erik Karlsen og Bjarne Bisgaard Jensen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

ØV, jeg vandt retten til at melde mig ind i Alternativet.

Men jeg stiller mig netop derfor tvivlende overfor personlighedsanalysens konklusion: Jeg valgte udtrykkeligt "kommunisme", da jeg skulle svare på, hvad jeg allerhelst ville have, og Alternativet ønsker netop ikke kommunisme, hvorfor jeg heller ikke har tænkt mig at melde mig ind.

Måske skulle jeg have valgt Joakim Olsen som yndlingshadeobjekt, i stedet for Bæredygtigt Landbrug? Jeg var faktisk i tvivl, da Claus Hjorth Frederiksen ikke var på listen - hvilket efter min mening stempler testen som utroværdig ogmanipulerende. Men måske var det for oplagt - hvem hader ikke Hjorten?

Arash Shahr, Christian Nymark, Teodora Hansen, Mikael Velschow-Rasmussen, Flemming Berger, Lise Lotte Rahbek, Bjarne Bisgaard Jensen, Flemming S. Andersen, Torben Skov og Helene Kristensen anbefalede denne kommentar
Helene Kristensen

Tja, måske er jeg slet ikke rød, der var ihvertfald så uendelig få af spørgsmålene jeg kunne give et svar på. Så måske er det endda en helt forkert avis jeg læser. Hmmmmmm. Kan sq også være jeg ikke er intellektuel nok til at afkode spørgsmålene og få det resultat jeg ønsker. Skal nok bare holde mig til Arbejderen.

Jens Thaarup Nyberg

Er det agurketid ?

Troels Brøgger, Torben K L Jensen, Per Torbensen, Torben Skov, Benny Larsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Ethvert parti har én .... en venstrefløj, OK, og der findes liberale der er mere 'venstreorienterede' i Folketingets tællen til 90 end andre, men det undrer mig hver gang RV og tildels Alternativet omtales som en del af venstrefløjen. Man kan lige så vel omtale DF som den konservative venstrefløj. Nå ... jeg ser luge hvad jeg er for én én ... bobob : SF aha ja taget til efterretning.

Britt Kristensen, Teodora Hansen og Torben Skov anbefalede denne kommentar

Det værste er fotografiet... det har heller ikke noget med venstrefløj at gøre. We are fucked again.

Teodora Hansen, Flemming Berger, Niels Duus Nielsen og Flemming S. Andersen anbefalede denne kommentar

”Du er alternativist. Og du anerkender formentlig ikke præmissen for denne fordomsfulde og ikassesættende test.”

NEJ! Det er vist på tide at skippe dette mobbende abonnent, denne personlige fornærmelse, en krænkelse, man dog selv har bedt om - må udløse én på kassen til de to skribenter … ;-)

Jeg har en stærk mistanke om at Alternativet har sponsoreret denne test, med et mindre overskud fra sidste år!...

Teodora Hansen, Hans Jørn Storgaard Andersen, Helene Kristensen, Lise Lotte Rahbek, Jens Thaarup Nyberg og Jan Weis anbefalede denne kommentar
Jan Henrik Wegener

At kende sig selv og udvikle sin personlighed kan sikkert være både godt og udmærket. Men skal det absolut kædes sammen med politik og samfund? skal man overhovedet tænke så meget over hvem og hvad man tilhører, og behøver man partout "tilhøre"? Et helt andet spørgsmål er hvad der kan og bør gøres.

Det er et minus ved testen, at man ikke kan rette/fortryde, hvis man i farten kommer til at klikke forkert.
Mon der er nogen her, der IKKE er havnet i Alternativet?
Nå, hva' faen, der er jo alvorligere problemer i verden,

Flemming Berger, Lise Lotte Rahbek, Niels Duus Nielsen og Anne Eriksen anbefalede denne kommentar
Flemming Berger

Det giver adgang til 'Enhedslisten',tror jeg,at vælge : 'Det bedste Danmark har skabt er Mette Frederiksen'.
En så overlegen distance til virkeligheden,mener Information,stempler én som Enhedslistemenneske.
Hvilket vel næppe er så slemt som meget andet!

Troels Brøgger

Denne test er bullshit, og jeg var dum nok til at tage den! Som tak blev jeg, som er medlem af Enhedslisten dømt til Alternativet!! På den anden side ved jeg ikke...nu hvor "den svenske syge" har ramt mit parti: Vores hovedbestyrelse(hvad havde de røget?)har bestemt at mænd ikke må være ordstyrere på vores landsmøde og at mænd først må tale efter kvinderne.
Min gode ven fra Nye Borgerlige jubler. Jeg er rystet og var ved at melde mig ud, men så fandt jeg ud af at det var bedre at true med at blive end at gå.....jeg er jo en mand.

Troels Brøgger

@Anne
JEG har en mistanke om at man havner i Alternativet UANSET hvad man vælger :)

@Troels - Netop! :)

Jeg fik også alternativet...

Jens Thaarup Nyberg

@Troels Brøgger; 23. januar, 2017 - 20:44
Nej, jeg ramte EL i første hug.