Læsetid: 5 min.

De røde spiser med radiovært Anne Sofie Allarp: ’Pattedyr på fire ben – dem holder jeg mig fra’

Ved køb af bøffer burde man se en ko blive slagtet på en lille skærm ved kølemontren, mener Anne Sofie Allarp, vært på Radio24syv, forfatter og tidligere embedsmand. Hun har dog svært ved at holde sig fra den lækre spanske sortfodsskinke
Ved køb af bøffer burde man se en ko blive slagtet på en lille skærm ved kølemontren, mener Anne Sofie Allarp, vært på Radio24syv, forfatter og tidligere embedsmand. Hun har dog svært ved at holde sig fra den lækre spanske sortfodsskinke
28. januar 2017

- Fra 1-10 hvor venstreorienteret er du?

»I mit voksenliv er jeg nok gået fra at være 3 til 4.5 på skalaen af venstreorienterethed. Jeg har været medlem af Socialdemokraterne i 12 år, men på nuværende tidspunkt er jeg partiløs. Det er jeg, fordi jeg mener, at de ikkerevolutionære venstrefløjspartier som Socialdemokratiet og SF simpelthen er for reaktionære, samtidigt hører jeg ikke hjemme på den yderste venstrefløj. Jeg savner i den grad progressiv politisk ledelse, der ser frem og tør tænke ud af boksen.«

- Fra 1-10 hvor madglad er du?

»5.«

- Hvad er din mest venstreorienterede madoplevelse?

»At blive inviteret på mad midt i Afrika og forsøge at spise med fingrene ud af samme skåle som alle andre – med sovs løbende ned af hænder og kinder. Det var svært for mig, for i den situation er jeg simpelthen opdraget med for meget sølvbestik. Lige dér kolliderer opdragelse og ideologi.«

- Hvad finder man altid i dit køkken?

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu