Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Skal jeg også tage afsked med mine sexpartnere?

4. februar 2017

BL, mand, 69 år

Jeg er syg, og har af kyndige læger fået oplyst, at jeg næppe vil være i live om et år. Jeg har planlagt  at afrunde mit liv med en slags ’forretningsoverdragelse’ eller ’statusopgørelse’ til mine fire børn, deres mødre og min nuværende hustru.

Men jeg har også inderst inde et ønske om at afrunde mit liv med de andre kvinder, jeg i tidens løb har elsket, været forbundet med og haft samleje med. Det ville være en perfekt afslutning at få ’lukket for sækken’ ved at høre, hvordan de oplevede omstændighederne ved vores samvær, og hvordan de derefter har formet deres liv uden mig.

Jeg overvejer at indrykke en annonce med en ordlyd som: »Jeg, BL, søger inden min snart forestående død kontakt med tidligere samlejepartnere for udveksling af minder om fortiden og tanker om fremtiden. Vi kan mødes på et neutralt sted (café, restaurant i din nærhed). Henvendelse ...«

Hvad mener I om ideen? Jeg ser frem til at høre jeres svar.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Hej Anna og Rasmus.
Jeg synes at begge jeres svar er brugbare.
Og jeg vil derfor tage begge i anvendelse til sin tid....
Men det kommer nok til at give et par overraskelser...!!... men et godt grin forlænger livet - sir´man jo...!!