Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg vil gerne betale bestikkelsespenge

18. marts 2017

Jeg har længe tænkt over, at jeg gerne vil bestikke folk mere. Jeg har engang givet en dørmand på en dyr klub 400 kroner for at lukke min kammerat og mig ind, selv om der var fyldt og lang kø – det  virkede.

Den slags er jo fast praksis mange andre steder i verden, men hvor kunne man gøre det i Danmark? Det er jo teknisk set ulovligt (tror jeg?), men hvis det virker, har jeg ingen problemer med det. Jeg har ret mange penge og vil gere betale lidt ekstra for at få det lidt bedre.

Svar I:

Bestikkelse er dragende, fordi det for de fleste af os rullepølsefarvede danskere bringer mindelser om tv-serier som ’The Sopranos’ og ’The Wire’ og nyhedshistorier om Berlusconi, Fifa og Trump. Der er noget biljagt og casino og champagne og skide være med det hele over det. Men jeg vil alligevel være lyseslukker.

Det kan godt være, du havde succes hos dørmanden, men for et par år siden var der en mand fra Midtjylland, som forsøgte at bestikke en politibetjent, der havde stoppet ham i en bil med stjålne nummerplader.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu