Læsetid: 2 min.

Brevkassen: Jeg har mistet troen på menneskene

4. marts 2017

Underboen

Jeg er læge og har fundet ud af, at jeg ikke bryder mig om mennesker. De virker som en destruktiv art, der slider på deres omgivelser. Derfor tvivler jeg på, om det er godt at bidrage til, at de bliver flere og lever længere?

Læger beskyldes ofte for at have et gudekompleks. Det står lysende klart, at jeg ikke er Gud, tvivlen går på, om jeg kunne være Djævlen? Jeg føler mig som den præst, der ikke tror på Gud. Jeg vil nødig i genopdragelseslejr hos en oblatknaskiksetør overbisp, hvorfor jeg beder om jeres hjælp:

Kan I ikke give mig et spark i røven (pas på halen, den er innerveret af et sensitivt nervekompleks og derfor meget ømtålelig), forslag til måder at præge mit syn på menneskeheden i mere positiv retning (evt. forslag til avisskift) eller andet?

Svar I:

Op med humøret! Det er kun den ene halvdel af menneskeheden, der er destruktiv, den anden halvdel (os) bygger op. Bibelen har fuldstændig ret i, at der er en evig kamp mellem det gode og det onde, Gud og Djævlen, og at kampen føres helt inde i det enkelte menneske, men sandelig også på verdensplan. Begge vil have verdensherredømmet.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.

Prøv en gratis måned og få:
  • Alle artikler på information.dk
  • Annoncefrit information.dk
  • E-avis mandag til lørdag
  • Medlemsfordele
0,-
Første måned/herefter 200 kr/md. Abonnementet er fortløbende.
Prøv nu

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

anbefalede denne artikel

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu