Essay
Læsetid: 6 min.

Carsten Jensen: Hvordan jeg lærte at elske Inger Støjberg

Verden fortjener sandheden om Danmark, og de får den ikke af regeringen, diplomaterne eller medierne. Men de får den af Inger Støjberg. Hun fortjener et ridderkors for sit visionære brud med den politiske korrekthed. Hun har for alvor placeret Danmark i den globale lortepøl
Moderne Tider
11. marts 2017
Da Inger Støjberg kom til, blev det pludselig den nemmeste sag af verden at overbevise den halve klode om, at en flok virkeligt ubehagelige stympere stod i spidsen for det ellers så sympatiske Danmark

Da Inger Støjberg kom til, blev det pludselig den nemmeste sag af verden at overbevise den halve klode om, at en flok virkeligt ubehagelige stympere stod i spidsen for det ellers så sympatiske Danmark

Kristine Kiilerich

Det er meget simpelt. Hun er Danmarks ærligste person. Hvis du vil vide, hvem det er, vi regeres af, skal du bare gå til Inger Støjberg. Her er intet fortiet. Her er afstumpetheden, lumpenheden og den kyniske spekulation i andres ulykke udstillet med ekshibitionistisk iver.

Da den borgerlige regering kom til magten i 2001, svor jeg, at jeg, når jeg var i udlandet, aldrig ville forsømme en lejlighed til at sige, at vi hjemme i Danmark blev regeret af en flok dumme svin.

Jeg havde bare et problem. Folk troede ikke på mig. Billedet af Danmark som en åben, venlig og tolerant nation havde bidt sig fast gennem årtier.

Så kom Inger Støjberg, og pludselig blev det den nemmeste sag af verden at overbevise den halve klode om, at en flok virkeligt ubehagelige stympere stod i spidsen for det ellers så sympatiske Danmark. Jeg skulle bare sige vores lands navn. »Nå, ja,« sagde folk til mig på ti forskellige sprog, »det er det land, hvor I hader muslimer.«

Ligefrem ærlighed

Kort efter sin tiltræden som integrationsminister meddelte Inger Støjberg, at hun ville indsætte store annoncer i en række libanesiske aviser. Her ville hun fortælle de mange flygtninge fra regionens krige, at de bare var en flok snyltere, og at vi i Danmark ville behandle dem som lort. Mange blev forargede, men jeg anser det for en stor fortjenstfuld indsats med så ligefrem en ærlighed at fortælle verden sandheden om vores land.  

Jeg blev faktisk så begejstret, at jeg syntes, vi alle sammen skulle have været med til frivilligt at finansiere annoncerne. Der skulle have været en landsindsamling, et stort show lørdag aften på alle danske tv-kanaler med populære tv-værter og Kjeld Heick i døgndrift. Jeg ville selv være gået fra dør til dør med indsamlingsbøssen, hvis nogen havde spurgt mig.

Verden fortjener sandheden om Danmark, og den får de ikke af regeringen, diplomaterne eller medierne. Men de får den af Inger Støjberg. Hun er nok en svækket og rådvild  oppositions stærkeste kort, når det kommer til lægge grunden for en folkerejsning  i Danmark.

Smykkeloven

Så kom den geniale smykkelov. Igen demonstrerede Inger Støjberg sit mod til at gå op imod den forsuttede humanisme. Enhver med selv et helt rudimentært kendskab til det 20. århundredes historie, ville selvfølgelig vide, at når flygtninge ved landets grænser fik konfiskeret deres smykker, så de selv kunne finansiere de kommende års chikane imod dem, ville mennesker rundtom i verden få associationer til nazisternes jødeforfølgelser. Og det fik de. Men det sked Inger på.

Og vores lands regering blev i månedsvis placeret med hovedet i den internationale gabestok. Sammen med sin spindoktor, som hun i et interview i Alt for Damerne kælent omtaler som ’Mark’, fortjener Inger Støjbjeg Ridderkorset for sit visionære brud med den politiske korrekthed. Danmark blev for alvor placeret i den globale lortepøl.

Nu er hun i gang igen. I en artikel i BT har hun beskyldt en niårig syrisk pige for at være en kynisk snylter på det generøse danske system. Drevet af grådighed udnytter den lille pige sin omfattende juridiske ekspertise til at skaffe sin familie asyl.

Man skulle jo tro, at et sådant vidunderbarn i det ondes tjeneste med det samme ville kunne finde ansættelse i Støjbjergs integrationsministerium. Hun har alle de krævede kvalifikationer: juridisk ekspertise parret med skruppelløs løgnagtighed. Men nej, Støjbjerg udstiller i stedet pigen som en trussel mod Danmark. Der mangler kun selvmordsbæltet, før terrorismeanklagen er komplet.

Afsløringen

Det viser sig, da Dagbladet Information begynder at grave i historien, at den er opspind fra ende til anden. Asrin Mesbah fra Jurarådgivningen, som har et grundigt kendskab til pigen og hendes familie, afslører i en artikel, hvordan familien systematisk er blevet chikaneret i deres lovmæssige ret til en bolig.

Fire voksne og seks børn under 12 år er tvunget til at bo sammenstuvede i en lille lejlighed. Når de beskedent beder om lidt mere plads, kaldes det af Støjbjerg griskhed. Selv bor hun ifølge Alt for Damerne alene i en stor villa, omgivet af gode naboer, hvis børn savner hende, når hun er for længe borte. »Kommer du snart hjem?« spørger villavejens børn ifølge integrationsministeren på små søde videoer.

Når det gælder flygtninge, bruger den meget savnede Inger ifølge interviews i flere aviser kun ordet ’hjem’ i forbindelse med gode danske udtryk som »Smut hjem!« eller det endnu mere folkelige »Fis hjem!«. Det var ganske vist, før hun blev integrationsminister og tvunget til styre sin sprogbrug. Nu taler hun mere neddæmpet om at bryde med FN og sende kvoteflygtninge retur.  

Asrin Mesbahs artikel er blevet delt over 16.000 gange. Det betyder, at den er nået ud til omkring 800.000 mennesker. Skal vi ikke for en gangs skyld råbe hurra for det ellers så udskældte kommunikationsmiddel Facebook, hvor kloakken af skældsord normalt er i Mississippistørrelse?

Er Støjberg kristen?

Og Inger Støjberg skylder vi igen en stor tak for hendes utrættelige, uegennyttige indsats for at udstille et forløjet, hyklerisk, flygtningefjendsk system, hvor loven kun er et påskud for forfølgelse. 

Og så det sidste store spørgsmål: Er Inger Støjberg kristen?

Ja, det er hun ifølge et interview i Kristeligt Dagblad. Endda mere og mere, som tiden går, siger denne repræsentant for den legemliggjorte næstekærlighed. Lad de små børn komme til mig, sagde Jesus, og han var ikke pædofil, så det var ikke på den måde, han mente det. Støjbjerg siger det modsatte. Send de små børn væk!!

Det er, nøjagtig hvad der sker under hendes kyndige lederskab. Familier med børn ekspederes uden skygge af en overlevelseschance tilbage til krigshærgede, sammenbrudte lande, fra Somalia til Afghanistan. Igen må man rose Støjbjerg. Ingen udstiller som denne minister for aktiv børnemishandling kristendommens hykleri.

En video på YouTube viser, hvordan en række danske børn af ikkevestlig oprindelse reagerer på den udtalelse fra Folketingets flertal, hvor de får at vide, at de ikke kan anerkendes som danske. De krymper sig som under et slag eller vender ansigtet bort for at skjule tårerne. Inger Støjberg udtaler, at det er »forrykt« at bruge børn på den måde, og kære Inger, her bliver jeg nok nødt til at sige, at du skuffer mig.

Fis hjem-timer i skolen

Kan du da ikke selv se, at det er den eneste realistiske måde at tale til børn med afvigende ansigtskulør? De kan jo lige så godt vænne sig til det. Der er ingen grund til at give dem illusioner. Det budskab, at de ikke er danske, men uvelkomne, uindbudte, anmasende gatecrashere i vores land, vil de jo alligevel komme til at møde igen resten af livet.

Og står det til dig og dine altid fantasifulde tolkninger af internationale konventioner, mon de så ikke en dag, dansk statsborgerskab eller ej, bliver sendt tilbage til et fjernt, solstegt land, som ikke engang deres forældre har nogen erindring om, men kun bedsteforældrene husker?

Burde der ikke være et obligatorisk fag i folkeskolen for de ikkedanske, danske statsborgere, som hed ’hjemkomst’, eller for nu at være mere folkelig og citere dine egne ord: »Fis hjem!« Hvad med fem fis hjem-timer om ugen i samtlige 12 skoleår? Her kan børnene lære i kor at sige: »Jeg er ikke dansker!« Eventuelt kunne de også skrive det på tavlen og i deres stile. En god øvelse i skriftlig dansk og samtidig en realistisk, praktisk forberedelse på fremtiden. Det kan vi da vist ikke blive uenige om?

Afkristningen

For et par dage siden læste jeg, at den danske folkekirke simpelthen styrtbløder medlemmer. Godt 25.000 om året forlader kirken. Sammenhængen er ikke til at overse: Kirkens svimlende medlemstab er også integrationsministerens fortjeneste. »Hvis Inger Støjberg er kristen,« tænker flere og flere danskere, »så skal jeg faneme ikke være medlem af Folkekirken.«

Fortsætter udviklingen, og det gør den, vil Folkekirken om nogle år være en minoritetskirke, og det giver ikke længere mening, at danske skatteydere fortsat skal finansiere den. Og så vil de mange statsansatte hadprædikanter, der i disse år myldrer frem fra det mugne mørke under Folkekirkens døde sten, være tvunget til at forsørge sig selv. Så er der pludselig brugerbetaling på verbalt lort, og hvis valget står mellem fodboldkamp med en iskold sixpack eller Sørine Gotfredsens besatte rablerier, hvor mon så dankortet ender? 

Igen et trefoldigt hurra for Inger Støjberg.

Socialdemokratiet er moralsk brudt sammen. Venstrefløjen er ikke til andet end bekymret snak. Vi lider under et totalt fravær af en slagkraftig opposition. Det ville se så sort ud i Danmark, hvis det ikke var for handlekraftige Inger Støjberg, som simpelthen bare er mere værd end ti venstrefløjspartier tilsammen.

Integrationsministeren er revolutionens sidste håb i Danmark.

Tak, Inger!

Følg disse emner på mail

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Marianne Bjerg

Kære Carsten Jensen - du går over stregen denne gang.

Den retorik du anvender er en næsten fuldkommen spejling af hvordan Støjberg ytrer sig - at møde "fjenden" med fjendskab løser intet, men skaber blot en ny krig.
Og krig er netop hvad du opnår - ikke en revolution.

Men jeg sagtens følge din vrede ... jeg tumler selv med min.
Vrede er blot ikke vejen at gå ...

Lars Jørgen Hansen, Henrik Petersen, Benny Jensen, Jørn Andersen, Britt Kristensen, Gustav Alexander og Dan Jensen anbefalede denne kommentar

@Marianne Bjerg

Tiden for konstruktiv kritik og høflig afstandtagen er forbi. Det er prøvet til døde uden andet resultat end, at de af os, der stadig mener humanismen er toppunktet af vores civilisatoriske udvikling bliver latterliggjort dagligt af højrefløjens rabiate stormtropper.

Nok er nok, og hvis du ikke har bemærket det, så ER det en krig, der finder sted i disse år. Krigen står mellem de, der vil hadet, splittelsen og af den så rigeligt bevist af historien dødsensfarlige nationalromantik (som altid kun definerer sig selv i forhold til de "andre", dem der er os moralsk og alt andet underlegne og dermed ufortjenende andet end vort had og foragt) og så den stadigt skrumpende skare af os, der insisterer på at alle mennesker er lige dyrebare og enestående.

Men det var humanismen der blev angrebet. Tiden for appeasement og diplomatiske forsøg på at tale civiliseret fornuft til de hadende har været ligeså effektiv som Chamberlain var.

Den angribende side er for længst ophørt med at agere civiliseret, og de vinder på det. Der er kun en vej tilbage, hvis humanismen ikke skal lide en voldsom og tragisk død, og det er at tale hadet lige i mod med samme metoder.

Britta Hansen, Pia Svendsen, Erling C Havn, curt jensen, Søren Haastrup, Martin Olafssen, Jette M. Abildgaard, Carsten Søndergaard, Teodora Hansen, Brian Nocis Jensen, Luise Ekberg, Hans-Henrik Hansen, Peter Andreasen, Pia Qu, Erik Storrud, Nette Skov, Rune B. Jensen, Ivan Breinholt Leth, Mogens Holme, Kasper Kjær, Marianne Rasmussen, Steffen Gliese, Peter Hansen, Tue Romanow, Christel Gruner-Olesen, Bjarne Tingkær, Mads Bech Madsen, Marianne Stockmarr, uffe hellum, Bjarne Bisgaard Jensen, Per Jongberg, Peter Larsen, Marie Jensen, Carsten Mortensen, Michael Ryberg, Curt Sørensen, Keld Sandkvist, Jette Christiansen, Lisa Andersen, John Andersen, H.C. (Hans Christian) Ebbe, Flemming Berger, Karsten Aaen, Ebbe Pedersen, Niels Holm, Eddie Pier, Peer Aagaard, Niels Baadsgaard, Helle Nyberg, Torben Skov, Allan Stampe Kristiansen, Niels Duus Nielsen, Holger Madsen, charlie white, Torben K L Jensen, Dana Hansen, Leif Høybye, Tom Andreæ, Ole Christiansen, Niels Østergård, Søren Roepstorff, Erik Feenstra, Ebbe Overbye, June Beltoft, Ken Sass, Egon Stich, Jes Enevoldsen, Rasmus Knus, Martin Madsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Marianne Bjerg

Mads

"Den angribende side er for længst ophørt med at agere civiliseret, og de vinder på det. Der er kun en vej tilbage, hvis humanismen ikke skal lide en voldsom og tragisk død, og det er at tale hadet lige i mod med samme metoder."

Er det ikke selvmodsigende ?

For at bevare humanismen må vi tale hadet imod med had - det er vel netop ikke humanisme og humanismen går derved tabt?
Det kan så undre, om den humanisme du mener vi skal redde, ikke ender på præcist de samme vilkår som den angribende (og hadefulde) side du tar' afstand fra, og dermed bliver lige så uciviliseret.
Under alle omstændigheder taber alle og fællesskabet reduceres til en krig mellem dem og os ...pladderhumanist eller ej.

Torben Lindegaard, Jens Illum, Henrik Petersen, Trond Meiring, Benny Jensen og Britt Kristensen anbefalede denne kommentar

Meget enig med Mads Berg. Vi har talt pænt til og om de skiderikker i 20 år, og se hvor det har bragt os hen. En spade er en spade, og det er på høje tid vi begynder at omtale den som sådan.

Tak til Carsten Jensen for at gøre netop det.

Annelise Seidenfaden, Erling C Havn, curt jensen, Jette M. Abildgaard, Teodora Hansen, Luise Ekberg, Nette Skov, Mogens Holme, Marianne Rasmussen, Steffen Gliese, Tue Romanow, Christel Gruner-Olesen, Marianne Stockmarr, uffe hellum, Per Jongberg, Carsten Mortensen, Keld Sandkvist, Lisa Andersen, John Andersen, Flemming Berger, Karsten Aaen, Niels Holm, Eddie Pier, lars helde, Peer Aagaard, Hans Houmøller, Helle Nyberg, Torben Skov, Allan Stampe Kristiansen, Niels Duus Nielsen, Torben K L Jensen, Leif Høybye, Ole Christiansen, Søren Roepstorff, Erik Feenstra, June Beltoft, Ken Sass, Holger Madsen, Egon Stich og Martin Madsen anbefalede denne kommentar
Martin Madsen

Humanismen er ikke-eksisterende i den siddende regering, så hvordan skal man appellere til den? Carsten Jensen har ret i sine angreb på Støjberg og at tale civiliseret nytter bare ikke længere - for der er ingen fra S og mod højre der lytter mere.
Vi er på vej mod meget sorte tider, og lejrene vi har etableret rundt om i landet, kan hurtigt udstyres med installationer fra det tredie rige.

Annelise Seidenfaden, Erling C Havn, curt jensen, Jette M. Abildgaard, Luise Ekberg, Nette Skov, Grethe Engelbrecht Johansen, Mogens Holme, Egon Stich, Ebbe Pedersen, Hans Houmøller, Kirsten Kjellerup, June Beltoft og Hans Larsen anbefalede denne kommentar

I min optik bør taknemmeligheden udvides til hele den kryptofacistiske regering af inkompetente og korrupte individer.

For - hvor finder man ellers et mere lysende eksempel på demokratiets sammenbrud og særinteressernes (erhvervslivets) triumf, samtidigt med at størstedelen af befolkningen lever i en illusion om "business as usual" og danskens globale førsteret til alting.

curt jensen, Nette Skov, Rune B. Jensen, Egon Stich, Marianne Stockmarr, Bjarne Bisgaard Jensen, Flemming Berger, Ebbe Pedersen, Britt Kristensen, Hans Houmøller, Helle Nyberg, Torben Skov, Torben K L Jensen, Dana Hansen, Holger Madsen, June Beltoft og Trond Meiring anbefalede denne kommentar
ulla enevoldsen

Hvor er det dog besynderligt at tage kristendommen som gidsel i den forståelige afsky for højrefløjspopulismen og deres selvudnævnte ukristelige 'kristendom' (kristendom kan aldrig være national). En seriøs læsning af de kristne skrifter er en modvægt mod denne højrepopulisme, en klar modsigelse af den. Der røg min ellers store respekt for Carsten Jensen. Hvis du havde sat dig ind i sagen CJ, ville du have undersøgt, at flertallet af de statsansatte i folkekirken stemmer til venstre for midten. Det er netop ikke de 5 præster, der konstant får taletid i medierne, der er repræsentative for folkekirkens præster. Tvært imod. At folkekirken styrbløder er i ø. en påstand, der tilbagevises og nuanceres andre steder. Tilbagegangen skyldes indvandring. Der er stadig et kæmpe stort antal medlemmer i Folkekirken blandt 'etniske'/ gammeldanskere: https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/nye-tal-folkekirkens-medlems...

Mette Poulsen, Steffen Gliese, Jørn Andersen, Else Marie Arevad, Britt Kristensen og Kenneth Jacobsen anbefalede denne kommentar
Hasse Poulsen

Yes!

Jan Henrik Wegener

Selvom Carsten Jensen ikke er kristen præst får jeg her et billede af ham som næsten en svovlprædikant der taler dunder fra prædikestolen! Ned til den "syndige flok" der vælter sig i svovl-eller lortepølen. Men, også selvom man vedgår at ikke alt her er bare pænt og nysseligt er det vejen at gå?
Jeg tror da ikke at forholdene i hverken det andet land jeg har tilknytning til eller resten af Europa, eller stort set planeten, bare er ren harmoni. Kan man, hvis man følger CJ, overhovedet diskutere eventuelle problemer og disharmonier, uden at "stemples" og hvordan skal det så foregå?

Jes Enevoldsen

Til Ulla Enevoldsen
"En seriøs læsning af de kristne skrifter er en modvægt mod denne højrepopulisme". Det er da muligt, men "læsningen" af skrifterne har over de sidste par tuisnd år ført til mange katastrofer. Det vigtigste må være hvordan der handles og ikke læses. - Jeg håber du har ret i, at de kristne er med til at bekæmpe højrepopulismen. I Polen, Rusland og delvist i USA er det vel ikke tilfældet?

Grethe Engelbrecht Johansen, Mogens Holme, Peter Larsen, Flemming Berger og Hans Houmøller anbefalede denne kommentar
Søren Henrik Jepsen

Hvis jeg havde skrevet lige så godt som Carsten Jensen, kunne jeg have skrevet det samme. Det ændrer dog ikke ved, at Carsten Jensen er en kunstner og forfører, og hvad han skriver, skal derfor faktacheckes. Det stoler jeg på, min avis (Information) sørger for.

Peter Bækgaard

Ak hvor er det en latrinær kritik fra en politisk modstander.
Gad vide hvordan kommentarerne ville lyde hvis samme svada blev videreformidlet her, dog rettet mod Zenia Stampe som pt. Virker som den eneste diametrale modsætning til Inger Støjberg.
Glæder mig næsten til at se denne form for udbredelse af holdninger få meget mere plads og bredde her på nationen... undskyld, jeg mener Information.

Henrik Andersen, Martin Sørensen, Lars Jørgen Hansen, Bastian Barx, Jens Illum, Flemming S. Andersen, Mette Poulsen, Benny Jensen, Jørn Andersen, Hans Aagaard, Else Marie Arevad, Britt Kristensen og Rie Forchhammer anbefalede denne kommentar

Sverige har gjort alt det modsatte. Alt det gode, og se hvordan de ligger nu. Hvad nytter det at være en moralsk overlegen nation hvis den forfalder i vold og kriminalitet?

Det hele ville selvfølgelig være bedre om regeringer droppede diverse internationale regler. Det ville være betydeligt mere ærligt at lukke grænsen og muligheden for asyl istedet for at indføre flest mulige ubehagelige regler. Men at gøre som Sverige vil gøre alt værre. Det burde alle kunne se efterhånden

Henrik Andersen, Lars Jørgen Hansen, Georg Kallehauge, Bastian Barx, Christian Larsen, Flemming S. Andersen, Mette Poulsen, Henrik Nielsen, Jørn Andersen, Hans Aagaard, Britt Kristensen, Torben Pedersen, odd bjertnes, Martin Lund og Per Torbensen anbefalede denne kommentar

Ud over det tragiske, er det faktisk lidt interessant.

Corps diplomatique blev udviklet, for at give landene en mulighed for i det skjulte at tale sammen på neutral grund - altså i tredjeland.

I mange lande har det udviklet sig til at beskæftige sig med handel og eksportafsætning, og for nogle lande også direkte militær kontakt - spionage.

Men - så er der altså også den tredje anvendelse, - altså at man har noget at skjule, og at man derfor bruger diplomatiet til at "skønmale" sin nation - i øvrigt sammen med indkøbte PR-konsulenter for mio. af DKK.

Og for os danske skattebetalere, der ikke bor i Danmark, har det været ret tydeligt i perioden at Danmark ønsker at "spinde" på virkeligheden og Danmark. Faktisk har der i perioder i 2000-tallet været brugt utroligt mange penge på dette formål.

Og lige nu er det tydeligt, at virkeligheden i Danmark, "spindes" til noget helt andet i andre lande. Men det er faktisk og sådan, at danske politikere "spinder" virkeligheden i udlandet til noget helt andet hjemme i Danmark. Og det gav Lars Løkke Rasmusen faktisk et rigtigt godt eksempel på i går, hvor han fortalte danskerne om, hvad han havde sagt i EU.

Fantastisk indlæg.
Og selvfølgelig er det i orden at være vred; det er sgu menneskeliv, vi taler om.

curt jensen, Per Madsen, Jette M. Abildgaard, Pia Qu, Britta Hansen, Nette Skov, Grethe Engelbrecht Johansen, Steffen Gliese, Egon Stich, Marianne Stockmarr, Morten Balling, Martin Madsen, Peter Larsen, Olav Bo Hessellund, John Andersen, Hanne Ribens, peter juhl petersen, Flemming Berger, Niels Holm, Leif Høybye, Niels Baadsgaard, Hans Houmøller, Anders Reinholdt, Tino Rozzo, Helle Nyberg, Niels Duus Nielsen, Fam. Tejsner, Holger Madsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Peter Bækgaard

Anders Hede, Sverige proklamerede at de sagtens kunne håndtere situationen, men da omfanget gik op for dem, så tørrede de lorten af på Danmark.
Sveriges deroute er jo nærmest legendarisk, og jeg foretrækker helt ærligt den nuværende politiske tilgang til udfordringen så længe EU ikke har styr på noget som helst.
Andre folk på overførselsindkomst skal, mig bekendt, også først lænse deres formue før staten begynder at betale. Hvorfor skal flygtninge behandles tænker jeg.
Jeg er mere vred på de politikere som ikke anerkender at der er udfordringer og problemer med flygtningestrømme og hvor de selvsamme politikere nærmest nægter at se i øjnene at integrationen i Danmark har fejlet siden 70´erne.
Selvom man er uenig med politikere så kan man godt bevare en sober tone.

Henrik Andersen, Georg Kallehauge, Flemming S. Andersen, Mette Poulsen, Hans Andersen, Henrik Nielsen, Jørn Andersen, Hans Aagaard, Britt Kristensen og Rie Forchhammer anbefalede denne kommentar

Carsten Jensen forventer og håber, som så mange andre, at der kan skabes en humanistisk og solidarisk kultur i Danmark ... men både han og andre overser at vi har et system, et paradigme, en verdensorden, af kapitalistisk karakter - og dermed en systemkulturel udvikling som ikke kan vendes uden at selve vort samfundssystem ændres og den kapitalistiske utilitarisme elimineres. Det hænger ikke sammen at være imod racisme, diskrimination og herrefolksmentaliteten uden at være revolutionært indstillet på et strukturelt grundlag ... og derfor er det helt uundgåeligt at reaktionære kræfter råder, indtil folkelige kræfter beslutter sig for grundlæggende forandringer i det danske samfund - hvilket nødvendigvis må og skal ske inden en europæisk union udelukker dén slags definitivt.

Egon Stich, peter juhl petersen, Flemming Berger, Hans Houmøller, Anton Bentzen, Holger Madsen og Søren Roepstorff anbefalede denne kommentar
Christen Bang-Madsen

Bethesta i Tordenskjoldsgade, hvor du måske trådte søndagsskoene til hos lille Nielsen og Pastor Lidell, når han var færdig henne i kirken, er ikke lige stedet, du har hentet dine formuleringer fra, Carsten.
Jeg så dig nu heller ikke i søndagsskolen - vidste heller ikke, du var værd at kikke efter - havde kun øje for den lille dukke med sort hoved (".... *dukken", tør jeg ikke sige i dag), der ydmygt nikkede, når jeg puttede min medbragte krone i bøssen til de fattige, "vilde i de varme lande".
"Latrinært" må man vel kalde dagens ordvalg; men indholdsmæssigt har du jo ganske ret.
Nu, hvor jeg sidder med min avis, føles det som at tude blandt ulve med samme frygt som jeg. Sådan er det jo med dyr - bange for de anderledes - samles i flokke og viser hjørnetænder. Jeg var lige ovre ved nogen af de andre - dels til middag med mine naboer - for lidt siden smugkikket i JyllandsPosten - og begge steder sker det samme:
- de tuder sammen med deres frygt og had
- jeg sprækker, og kan ikke holde kæft bare for husfredens skyld
Jeg var knap så latrinær - vi spiste og sad ved en aldeles dejlig desert.
Jeg ved sør'me ikke, om det hjælper at lade indpakningen vise, hvad indholdet er, for deri har du helt ret. Pakken er fuld af .... ja, hvad skal man kalde det?
"Nå, jeg rejser mig - jeg skal ud at skide. Er der nogen, der skal have noget med?" (citat v. Bodil Jørgens figur i "Rytteriet")
- arhr! De't bare fis! - gas, du!

Torben Lindegaard

@Rikke Nielsen kl. 11:49

Prøv engang at skrive et læserbrev her i avisen i samme tone og sprogbrug som Carsten Jensen - hvor lang tid tror du, der vil gå inden moderator sletter lortet.

Henrik Andersen, Bastian Barx, Jens Illum, Christian Larsen, Flemming S. Andersen, Hans Andersen, Henrik Nielsen, Jørn Andersen, Hans Aagaard, torben - nielsen, finn jensen og Britt Kristensen anbefalede denne kommentar

Carsten Jensen tror i ramme alvor at lille danmark er verdens centrum, og at alle følger åndeløst med i dansk indenrigspolitik.

Sikkert er det at langt flere øjne rettet imod Sverige og de massive problemer som er opstået som følge af den politik der er ført, og som Carsten Jensen har lovprist igennem et årti.

Lars Jørgen Hansen, Georg Kallehauge, Bastian Barx, Christian Larsen, Flemming S. Andersen, Mette Poulsen, Henrik Nielsen, Hans Aagaard og Britt Kristensen anbefalede denne kommentar

En hyperegohumanist taber sutten.

Inger Støjberg er landets mest populære minister - danskerne har talt: Støjberg er den mest populære minister.

Valgforsker ved Københavns Universitet, Kasper Møller Hansen, forklarer Inger Støjbergs succes således: -

Inger Støjberg har en meget klar profil, som hun trækker både venstrevælgere og vælgere fra hele DF-segmentet på. Hun har været ret klar i mælet og har stået for en strammere kurs over for udlændinge, som især de blå vælgere gerne vil have det, siger Kasper Møller Hansen til Berlingske.

Hvem klarer sig godt - og hvem klarer sig skidt?

I undersøgelsen (TV2) er danskerne også blevet bedt om at vurdere, hvilke af regeringens ministre der har klaret sig bedst.

På en ganske klar førsteplads kommer Inger Støjberg, der nævnes af 32 procent. Nummer to er Søren Pape Poulsen, der nævnes af 15 procent, mens Lars Løkke Rasmussen er nummer tre med 14 procent.

http://nyheder.tv2.dk/politik/2017-03-07-regeringen-runder-100-dage-her-...

Det må naturligvis være en bitter pille at sluge for demokrat Carsten Jensen, og alle andre, der ønsker sig et helt andet mindre bæredygtigt Danmark på befolkningens regning – dæmonisering af politiske modstandere har vist aldrig været vejen frem – bare vent, damen vil med sikkerhed i tidens fylde få sin egen forgyldte statue på Slotspladsen, mens Jensen er overgået til de forsmåede og glemte forfatteres evige jagtmarker …

Allan Bartroff, Henrik Andersen, Bastian Barx, Christian Larsen, Flemming S. Andersen, Mette Poulsen, Henrik Nielsen, Hans Aagaard, Peter Hansen, Morten Simonsen, Britt Kristensen og ulrik mortensen anbefalede denne kommentar

'Den globale lortepøl' ... det er 'alt det vi alle har tilfælles her på kloden, mennesket i barbaren, værdierne som den nationale skønmaling overser' ? Sjovt som værdier kan ændre navn over tid. .

Rune Rasmussen

Jeg synes, der er en form for retorisk Stockholmsyndrom forbundet med visse af disse efterlysninger af kammertonen uanset hvor ufatteligt ubehageligt den ene part, i dette tilfælde Inger Støjberg, udtrykker sig om andre. Kammertonen er ikke i sig selv efterstræbelsesværdig, fordi i nogle tilælde camouflerer den en fuldstændig berettiget, brugbar vrede. Inger Støjberg udtrykker uforbeholdent, at hun glæder sig til at indføre flere stramninger. Og det virker virkelig som om, hun ikke forstår, at disse stramninger rammer mennesker af kød og blod og ikke en eller anden abstrakt størrelse som brikker i et spil. Inger Støjberg er i hele sin retorik dæmoniserende, hetzende og racistisk overfor mennesker, der tilfældigvis kommer i vejen for et menneskesyn, der virkelig må være påvirket af megen had fra diverse kilder f. eks. "Den Korte Avis", den ulækkert racistiske blog med det misvisende navn. Det måske mest ærlige Inger Støjberg kunne gøre var at melde sig ind i Danskernes Parti, et utvetydigt nazistisk parti, der fører sig frem på en måde, der ret vagt fortæller en anden historie for at få lidt mere taletid. Hun er ganske egnet. Det kan man konstatere blot ved at høre på hende. Det enorme problem, mildest talt, er så, at flere andre partier synes at bevæge sig i samme retning. Og hvis de fleste fortsætter med stiltiende at krydse fingre for, at det nok skal gå, så ender det endnu værre, end det allerede er.

Carsten Søndergaard, Britta Hansen, Nette Skov, Mogens Holme, Steffen Gliese, Egon Stich, Marianne Stockmarr, Bjarne Bisgaard Jensen, Olav Bo Hessellund, peter juhl petersen, Flemming Berger, Tino Rozzo, Steen Bahnsen, Helle Nyberg, Niels Duus Nielsen, Torben K L Jensen, Martin Madsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar

Torben Lindegaard, jeg er med på, at Carsten Jensen har en meget sarkastisk udtryksform og er eminent i sin brug af ord (hvilket i sig selv kan virke intellektuelt truende for det menneske, der ikke hare ordet i sin magt). For mig fremstår han meget sproglig humoristisk i alt sin sarkasme og den livstruende alvor den dækker over. Så jeg må ærlig talt sige, at jeg er overrasket over din sarthed, og jeg fortolker den netop som, at du har et sprogligt mindreværd overfor Carsten Jensen. Og jeg forstår det egentlig godt; det må være svært at være politisk modstander til Carsten Jensen, da ethvert modargument kun vil nå hans kommunikative evner til anklerne og derfor i enhver sammenligning vil fremstå sølle.

Nette Skov, Bent Gregersen, Steffen Gliese, Egon Stich, Marianne Stockmarr, peter juhl petersen, Flemming Berger, Anders Reinholdt, Helle Nyberg, Torben Skov, Niels Duus Nielsen og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Ebbe Mortensen

Carsten Jensen minder i stigende grad om den gamle hanabe i zoologisk have, der i mangel på naturlig foretagsomhed hengiver sig til en kvalmende form for onani, som kun kan more et perverst og småfnisende publikum.

Allan Bartroff, Lars Jørgen Hansen, Bastian Barx, Hans Andersen, Henrik Nielsen, Hans Aagaard og torben - nielsen anbefalede denne kommentar

Ebbe Mortensen, it takes one....?

Steffen Gliese, Morten Balling, Peter Larsen og Helle Nyberg anbefalede denne kommentar
Marianne Bjerg

Rune Rasmussen

Hvem har talt om stiltiende accept af tingenes tilstand og hendes holdninger?
Det rablende i hendes politik burde end ikke være diskutabelt.

Men tror du helt alvorligt på, at en artikel som den CJ skriver vil ændre en tøddel?
I min optik måske nærmere tværtimod ..

Modstand avler modstand - og at møde Støjberg med samme retorik, sprog, had, vrede, adfærd osv som hun selv er repræsentant for, vil blot få hende og hendes vælgere til at rykke endnu længere ud i perfide holdninger samt handlinger....

Bente Petersen

Carsten Jensen… IH HVOR HAR DU RET - IH HVOR HAR DU RET - IH HVOR HAR DU RET - IH HVOR HAR DU RET - IH HVOR HAR DU RET x 10^23….
Inger Støj(er for meget)berg i Lars Ulykkes regering, hun er en heks… og hun er stolt af det… Lad os putte hende på bålet 23 Juni, så hun kan fise afsted til Bloksbjerg, hvor hun hører hjemme.
Ang medlem af Folkekirken, kan jeg ikke melde mig ud, da jeg allerede gjorde det i 1966, som jeg sagde til præsten, der spurgte hvorfor… ’’fordi I ikke protesterer imod apartheid in Syd Afrika’’… ja det var dengang.
Så tog jeg ud 1967 og arbejde i Afrika og i Asien… og kom hjem 2012… og hvad så? Anno 2012 er Danmarks Udenrigspolitikken ad helvede til, vi går rask og frisk i Krig hver gang USA sender en sms… sted og tid…. Og ja så har vi Støjberg til at ta vare på de folk vi jager på flugt…. Og… vi tror stadig ’’Russerne kommer’’… som om de ikke har andet at lave… så som udrydde ISIS et al... holde styr på Erdogan…. og skabe fred i Syrien så flygtningene vi har været med at skabe… kan ’’fise’’ hjem !!!!

Jette M. Abildgaard, Søren Roepstorff, Nette Skov, Marianne Stockmarr, Bjarne Bisgaard Jensen, Flemming Berger, Niels Baadsgaard, Helle Nyberg, Torben Skov og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Rune Rasmussen

Marianne Bjerg

Det rablende (og racistiske ikke at forglemme) er jo netop diskutabelt i kraft at, at kammertonen stiltiende accepteres i betydningen at det fuldstændigt intolerante tolereres og godtages som et gyldigt argument frem for det det er: racistisk propaganda. Gode argumenter kræver gode forklaringer. Utvetydig, dum, ulækker racisme er ikke en forklaring, det er en grundlæggende fejl i et menneskesyn, og det skal påpeges uden at være bange for det, for ellers legitimeres det. Jeg tror faktisk, at langt de fleste mennesker kan forandre sig, men det kræver af og til drastiske midler, sprogligt vel at mærke. Pennen er stærkere end sværdet, hvis vel at mærke at den til tider er så skarp, som der er behov for.

Jes Kiil, Steffen Gliese, Egon Stich, Flemming Berger, Anders Reinholdt, Niels Duus Nielsen og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Torben K L Jensen

Kommunikationens forudsætning har altid været et fælles sprog - Nu har Inger Støjbjerg valgt skraldespandsk og har fået svar fra en dygtig forfatter på det samme mål - det fremmer forståelsen af hvad der er på spil i en krig på ord og holdninger.
I virkeligheden en post-faktuel krig om mavefornemmelser (Støjbjergs ord)

Søren Roepstorff, Steffen Gliese, Marianne Stockmarr, Martin Madsen, Trond Meiring, Helle Nyberg, Niels Duus Nielsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Marianne Bjerg

Rune

"Det rablende (og racistiske ikke at forglemme) er jo netop diskutabelt i kraft at, at kammertonen stiltiende accepteres i betydningen at det fuldstændigt intolerante tolereres og godtages som et gyldigt argument frem for det det er: racistisk propaganda"

Nej - det fuldstændigt intolerante accepteres ikke stiltiende med kammertonen - men vi modsvarer netop det rablende og intolerante med argumenter og en lødig retorik så vi ikke ender med at sejle med på Støjbergs galej ...

Og det ved jeg af bitre erfaring ofte er nemmere sagt end gjort ...men ikke desto mindre hvad vi måske kunne arbejde hen mod ..

Vibeke Rasmussen, Benny Jensen, Trond Meiring og Else Marie Arevad anbefalede denne kommentar
Bjarne Frøberg

Tak Carsten Jensen.
Kan du ikke skrive en kommentar om Søren Pape også. Du har det direkte, enkle og letforståelige skriftsprog i din hule hånd.

Mogens Holme, Steffen Gliese, peter juhl petersen, Torben Skov og Helle Nyberg anbefalede denne kommentar

At være god og til,at sprede gylle, gør nødvendigvis ikke, at man har ret!

Det Carsten Jensen kalder "sandheden" sammen med et perfidt personligt angreb på en navngiven person, det er for andre unuanceret landsskadelig propaganda, som ikke gør noget godt for Danmark, hvad skulle formålet være ved, at trække et helt land ned i sølet, og måske skade det i mange år frem, såfremt nogle hopper på den, det kan jeg ikke se noget som helst formål med.

Hvis argumenterne ikke er stærke nok i Danmark, og ikke ændre tingene efter Carstens Jensen behag, så må det være fordi de ikke er gode nok, og Carsten Jensen har en dårlig sag.

Lars Jørgen Hansen, Georg Kallehauge, Christian Larsen, Henrik Nielsen, torben - nielsen og Britt Kristensen anbefalede denne kommentar
Rune Rasmussen

Carsten Jensen holder et spejl op med den retorik, der føres. Det er en glimrende måde at angribe på. Og det er et nødvendigt angreb på en, der konstant angriber og hetzer andre mennesker på den mest ubehagelige måde. Det er desværre frygteligt nemt at få mange mennesker til at hade andre mennesker ved at føre syndebuksretorik om dem og derved skabe det utroligt farlige "os" og "dem", på trods af at vi er enkeltindivider hele bundtet. Generaliseringer om grupper er per definition altid løgn. Og på den løgn bygges racistisk propaganda så. Argumentet om at Inger Støjberg opfører sig utroligt ubehageligt og dæmoniserende er jo så enkelt et argument, som det overhovedet kan være, for man kan se dets validitet blot ved at se på, hvad hun gør og siger.

Mogens Holme, Martin Madsen, Leif Høybye, Ebbe Overbye, Anders Reinholdt, Helle Nyberg og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Niels Duus Nielsen

marianne bjerg: "Men tror du helt alvorligt på, at en artikel som den CJ skriver vil ændre en tøddel?"

Personligt har jeg sovet godt, takket være Carsten Jensen.

I aftes, inden jeg læste Carsten Jensens svada, var jeg lettere deprim efter at have set et par film om våbenindustrien og læst et par lærde analyser af kapitalismens behov for nye markeder. Det er jo håbløst tænkte jeg, men så tikkede en email ind fra Information, der gjorde opmærksom på, at dagens avis var færdig.

Hvorefter jeg blev endnu mere deprim af at læse om verdens tåbelighed. De gode græder mens de regeringen ler.

Men så læste jeg Carsten Jensen, som formulerer min vrede og min afsky for den siddende regering med en retorik, som jeg kun kan misunde ham. Det ændrede en tøddel, nemlig mit humør, så jeg kunne gå smilende i seng i bevidstheden om, at jeg ikke er den eneste, der ønsker Støjhelvedet et vist sted hen.

Pacifisme er udmærket i fredstid.

Annelise Seidenfaden, Carsten Søndergaard, Mogens Holme, Britta Hansen, Søren Roepstorff, Ulla Søgaard, Nette Skov, Steffen Gliese, Morten Balling, Egon Stich, Marianne Stockmarr, Trond Meiring, Bjarne Bisgaard Jensen, Erik Feenstra, Flemming Berger, Karsten Aaen, Leif Høybye, Torben Kjeldsen, Helle Nyberg, Torben Skov, Hans Larsen og Torben K L Jensen anbefalede denne kommentar
Marianne Bjerg

Niels

Fedt at dit humør bedres af den :-) .... mit blev trist ...men bedre af en tur ud i solen ;-)

Uagtet jeg stiller op på øretævernes holdeplads, så tror jeg som sagt ikke en meter på, at netop den spejling CJ anvender retorisk ændrer noget til det bedre - pacifisme er altid vejen frem.
Og selvom jeg krummer tæer ved at erkende det, og absolut ikke er enige i Alternativets politiske linje - så har partiet helt ret i hvordan vi burde behandle hinanden. Selv en Inger Støjberg.

Steffen Gliese, Morten Balling, Trond Meiring, Michael Friis og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Erdoganisme, alias ottomanisme – en forskruet hjerne fører sig frem i disse dage – og forfatter Carsten Jensen er igen gået i egohumanistisk indre asyl, hvor virkeligheden åbenbart ikke kan nå ham.

Den korte forklaring på dagens mange problemer med islamisme, som efterhånden kryber ind alle vegne og på alle samfundsniveauer, er, at flertalsbefolkningen ikke kan rumme mere, ikke fortsat kan acceptere alle disse næsten daglige anormale og ofte kriminelle tildragelser i et ellers fredeligt samfund byggende på demokrati, retsorden og sekularisme, hvor gæstfrihed alt for ofte viser sig at være en jernbanesvelle til den nationale ligkiste – ottomanismen med barbariet lurer lige om hjørnet …

En gentagelse af et forsøg på reel oplysning om andre mere ædruelige synspunkter i forbindelse med tidens alvorligste europæiske problem, dette ukontrollerede influx af fremmede, givetvis også delvis orkestreret af ’Kaliffen ved Bosporus’: -
Es gibt keine moralische Pflicht zur Selbstzerstörung.

Vi er mange, der efterhånden har hørt rigeligt til alle disse monotont fancy etiketter, som bliver hæftet på politikere og andre, der ikke lige kan se det geniale i forfatterens nemme synspunkter, uden personlige omkostninger …

http://www.zeit.de/kultur/2016-03/peter-sloterdijk-replik-armin-nassehi

Man er ikke nødvendigvis et ’højreorienteret røvhul’, for nu at blive i Carsten Jensens nye Facebook-lingo …

Henrik Andersen, Bastian Barx, Christian Larsen, Flemming S. Andersen, Henrik Nielsen, Trond Meiring, Hans Aagaard, Peter Hansen, Morten Simonsen, Anne Eriksen, Britt Kristensen og Per Torbensen anbefalede denne kommentar

"Jeg tror heller ikke, at Adolf Hitler var blevet besejret med dialogkaffe. Desværre."

Nej, Hitler blev besejret med vold - og siden fik vi den kolde krig. Og siden krigen mod terror. Og nu en quasi-model? Der findes næppe en sand logik, men er man vred, vil man som udgangspunkt søge denne berettiget og dernæst finde belæg for at den også bør udtrykkes, som den nu engang udtrykkes.

Historisk er det i øvrigt vel mest gavnligt at se på udviklingen af despotier og fascistiske bevægelser/magtovertagelser; knap så lærerigt at knytte an til de desperate metoder, som typisk tages i brug når det er ved at være for sent at redde almenvellet. I tilfældet Hitler er der meget lærerige sociologiske, psykologiske, sociale, økonomiske og magtstrukturelle analyser som kan fortælle os en hel del om hvordan udviklingen af totalitarisme kan forebygges, samt hvordan den klassisk indgår i kapitalens forsvar af dens magtdomæner.

Trond Meiring, Holger Madsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Steen Bahnsen

Tak Carsten - endelig én der tager bladet fra munden og taler klart - omend sarkastisk. Men nogle (måske mange) gange skal tingene vendes på hovedet for at blive tydeliggjorte - og selv om artiklens hovedpersons sygeligt negative, ekskluderende, frygtsomme, ukærlige, ondskabsfulde og dermed destruktive ageren burde stå klart for enhver der kan se og høre, er dette desværre ikke tilfældet - for i så fald ville hun være fyret for længe, længe siden. Men at finde ærlighed i politik, er som at lede efter den berømte nål i en høstak - nærmest umuligt...

Ang. bemærkningerne om Kristendommen, er det måske vigtigt at prøve at forstå, at selv om man siger med ord at man er Kristen, er dette kun yderst sjældent tilfældet med nogen i virkeligheden. Enkelt individer og hele nationer kan kalde sig dét, men at virkeligt leve det, er en helt, helt anden historie - og den historie er både Danmark, såkaldte danskere og alle andre lande der kalder sig ved denne, (som burde være) en hellig betegnelse, meget, meget langt fra at efterleve. Ligesom Muslimerne og altså mennesket generelt, uanset oprindelse, er de meget langt fra virkeligt at forstå det dybereliggende kald der ligger i det vi nogle gange kalder "de store verdensreligioner". Nulevende mennesker er, nærmest over én kam (for der eksisterer undtagelser), søvngængere og ude af stand til at respondere oprigtigt til noget højere - for dem er der intet højere end dem selv...og hér starter den uhyggelige tragedie måske i virkeligheden...for alle ubevidste handlinger er langt, langt farligere end bevidste, forudsat de også indeholder sand kærlighed - noget ubevidste handlinger, af gode grunde, ikke kan, da denne (sand kærlighed) i sin natur, kræver bevidsthed. Og måske er det dét de store religioner kan lære os - men det forudsætter at vi ser nødvendigheden og søger de rette steder på den rette måde...uden dette vil vi, som eksistenser, både som individer og som grupper, fortsætte nedad...og mennesker med en forståelse, eller mangel på samme, som I.S. fremskynder dette og trækker desværre mange eksistenser med sig...

Tak igen for artiklen - må den vække noget godt i blot nogle mennesker....

Nette Skov, Steffen Gliese, Karsten Aaen, Flemming Berger, Bruger 194818, Hans Larsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar
Poul Sørensen

Hvis Carsten Jensen stiller op til folketinget, så stemmer jeg på ham.... men har dog uret i en ting, der er masser af mennesker i Danmark, der hader Støjberg og det hun står for og som også mener at Støjberg sætter os i bås med Australien og Ungarn, noget som ingen anstændige lande ønsker sig.
Vi danskere har dog en lang historie med at gøre det forkerte, dansk skibsfart var kendt for at sejle med ulovlige våben, vi annulerede Færøernes afstemning om frihed, se hvilket elendigt job vi har gjort på Grønland, det var danskere der overså Kong Leopols myderier i Congo, vi kom ikke Islændingene til hjælp da de sultede, vi brændt Skåne som var vores landsmænd da svensker slog os, et af de største blodbade i Danmarks historien stod Absolon for da han skulle kristne Jomsvikingerne og så var det selvfølgelig hele britiske batalje....
- meeeen socialdemokraterne og skabelsen af velfærdsstaten har virkligt givet os en godt ry og selvfølgelig andels bevægelsen.... men vi har ikke så meget at have det gode ry i som den almindelige dansker går og tror - og meget er det er blevet gammelt.

Rune Rasmussen

Hårde ord er ikke det omvendte af pacifisme. Det er en meget mærkelig påstand at komme med. Hårde ord kan netop i den rette sammenhæng få nogen til at vågne op. Det er en form for chokbehandling af et sprog, der ellers kan være kapret af netop en misforstået kammertone om alt. Det er blandt andet pointen, med det jeg skriver. Der er til tider en mystisk aversion imod at vise temperament i det her land, som jeg synes fører til en misforstået idé om, at alt er til debat. For at noget skal være til debat, så skal der som minimum være klare, gode argumenter fra begge sider af og ikke som her racistisk hetz med løgne på stillet overfor hvad end der måtte komme, som i enhver henseende ligesom de mennesker, der udsættes for diskriminationen, motivgranskes i det uendelige og påduttes uærlige motiver gang på gang, hvilket vel er en ren projektion, set i lyset af hvor mange gange Inger Støjberg er blevet grebet i at lyve om forholdene.

Mogens Holme, Steffen Gliese, Egon Stich, Marianne Stockmarr og Ebbe Overbye anbefalede denne kommentar
Poul Sørensen

... 8 af de ti ting der gør os danske burde være 8 ting, der også gør os flove, hvis det skal afspejle den realistiske danskhed... tak for flæsk og persille sovs.:(

Anton Bentzen

Begge 'sider' er tabere her...

Ingen i nogen af 'lejrene' er åbenbart bevidste om de kulturelle strukturers auto-referentielle påvirkning der ydes på tilhørerne. Carsten og Inger er begge udmærkede eksempler på denne autopoietiske kommunikation, hvilket intet andet formål tjener, end at fjerne fokus fra de samtaler der har reel diskursiv værdi.

Hvis resultater er opnået hurtigt, fordi de der handler er vrede, er spørgsmålet om disse skader eller gavner på sigt. Hvis du er i tvivl, så kig på vores verdens historie...

God weekend

Kh A

Poul Sørensen

Anton Bentzen
Det er nødvendigt at fyre en kanon af, hvis man skal vække danskerne af deres selvfedme og navlepilleri.

Jette M. Abildgaard, Britta Hansen, Nette Skov, Steffen Gliese, Egon Stich, Marianne Stockmarr, Trond Meiring, Holger Madsen, Niels Duus Nielsen og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Jørgen Vogelius

Om ikke andet leverer CJ stof til politisk eftertanke. Engang imellem bliver følelsen af afmagt så påtrængende, at der lukkes lort ud i begge ender. Det vigtige i et demokrati er ikke desto mindre, at anerkende andres ret til at have holdninger, man ikke selv deler. Husk det ved næste valg og lad være med at stemme på centrum-højre!

Steffen Gliese, Trond Meiring og Hans Larsen anbefalede denne kommentar
Eva Schwanenflügel

Det er egentlig ret tankevækkende, at begrebet "politisk korrekthed" er opfundet af højrefløjen for at delegitimere ytringer der kritiserer dens mere rabiate udgydelser. Desværre er den gode tone blevet gidsel i denne sammenhæng. Når Carsten Jensen nu anvender sig af Støjsenderens retorik med det formodede mål at udstille hendes væsens groteskhed, er det nok dels med sarkastisk overlæg, dels med retfærdigt raseri over de meget reelle virkninger for flygtninge og tilfældige danskere der rammes af hendes ulovlige love og bekendtgørelser og vedtægter. Jeg måtte også, trods sagens alvor, grine flere gange over måden de absurde, kafkaske tilstande beskrives på. Tak for det Carsten Jensen!

Mogens Holme, Søren Roepstorff, Nette Skov, Poul Sørensen, Steffen Gliese, Marianne Stockmarr, Trond Meiring, Erik Feenstra, Flemming Berger, Ebbe Overbye, Niels Duus Nielsen og Lars Bo Jensen anbefalede denne kommentar
Torben Kjeldsen

Den der søger magten uden rigdom, bruger altid dem og os som middel. Og den rige magt betaler og den rige magt er igen sin egen, en adel for sig. Vi dvs. Skandinavien, åbnede et vindue i 60-70erne, for et enestående velfærdssamfund med en næsten balanceret magtbalance imellem kapitalen, arbejdsmarkedet og det civile samfund og nu lukker vi det. Og nej humanisme mister desværre sin kraft, hvis ikke den har grund i en dominerende fælles konsensus. Jeg har fx prøvet på at øve dialog med den national konservative modpart, både på JP og Berlingske. Ikke en eneste gang har jeg mødt imødekommenhed, tværtimod, nedgørelse og tilsvining. Og med Inger og resten bliver der åbenbart ikke sparet på retorikken og konkrete handlinger. Jeg tror vi nærmere os et humanistisk nederlag. Jeg er helt 100% sikker på, at muslimer, herboende eller indvandrere overhovedet ikke kræver en selvstændig og særlig opmærksomhed, hverken politisk eller sikkerhedsmæssigt, udover den som terror beredskab tilsiger. Jeg betragter den stigende national konservatisme og deres ’kamp’ mod muslimer som et symptom på noget andet, desværre sociologisk og historisk kendt. Følgende fakta kan være med til at vise, at der strukturelt næppe er nogen akut og overhængende fare for, at muslimerne vil overtage vores land. Lige nu findes der 4 muslimer ud af 100 danskere. Af de 4 er de 3 danske statsborgere. Kan 4 mennesker ud af 100 virkelig true dansk kultur, hvor 3 af dem er danskere? Nej selvfølgelig kan fire ud af 100 ikke det, tværtimod styrker de vores kultur og beriger den. Kan flygtninge udgøre en trussel, ca. 50.000 mennesker, med ca.10.000- 15000 tilgåede om året. Nej, kun rent praktisk. Har vi så ikke problemer? Desværre er der ’anden etniske’ indvandrere, især middelalderende mænd, og yderligere en overvægt af kvinder, der er på overførselsindkomst. Og desværre igen er der blandt unge danske mænd med anden etnisk baggrund en høj kriminalitetsfrekvens. Men det har sgu ikke en dyt at gøre med at de er muslimer. Det bunder alene i sociale årsager, som den dominerende og selvfølgelig almene 'kulturelle barriere' eller kulturkompetencer, som er en del af det lod at være nederst i samfundet. Og kan eller vil vi i øvrigt løse udsatte menneskers problemer i Danmark? Nej, mildt sagt ikke, tværtimod her er der ingen forskel. Der findes en meget lille promille der kan betegnes som muslimske mørkemænd. Og ditto lige så mange kristne mørkemænd. Det mest forfærdelige er ikke deres rabiate synspunkter, næ det er deres anvendelse som ’ufrivillige aktører’, der skal markedsføre sensationspressen behov for at finde værdifulde affektive emner der sælger, fjenden og os, de onde. Det guf for de små mænds og kvindes magtstræben, politikere der lever af symbiosen imellem angstskabede stereotype fortællinger og deres egen stræben. Ind på scenen kommer den stærke mand og kvinde. Jeg har et motto, noget er mere rigtigt end noget andet. Hvis demokrati fører til en udbredt national konservatisme, så er jeg ikke længere sikker på mit demokratiske sindelag Jeg er faktisk p...træt af danskere der fuldstændigt ude af proportioner kobler sig på en syg og forvrænget menneskeopfattelse og politikere der åbenlyst i bedste Trump stil blot ønsker magt. Som trods tidligere tiders massive forfølgelse og udslettelse af andre mennesker, helt uden nogen form for læring eller erfaring springer på 'dem og os' politikken. Vores problem er ikke muslimer, eller indvandrere men vores velfærd som vi er ved at tabe til en lille økonomisk adel. PS. Spar dig for modsvaret med at jeg er elitær, arrogant, nedladene, har fundet sandheden. Kig i stedet indad og ud i samfundet, mærk dig selv og find konkrete videnskabelig eksempler der viser at jeg tager fejl.

Søren Roepstorff, Steffen Gliese, Trond Meiring, Erik Feenstra, Flemming Berger, Hans Larsen, Karsten Aaen, Holger Madsen og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

"Jeg ville selv være gået fra dør til dør med indsamlingsbøssen, hvis nogen havde spurgt mig". Nej, det ville du ikke, Carsten Jensen!
Du ville bestemt heller ikke nyde underholdningen med TV-værterne og POP-musik en hel aften.
Sandsynligvis ville du løbe skrigende væk...

Når du har varmet dig på beundringen, så søg til Folketinget og brug dine evner til at bekæmpe uret for ALLE borgere, der lider under denne og tidligere regeringers maltraktering og stadige nedskæringer og ødelæggelse af Danmark.
Støjberg er minister i nærværende regering - hvilket altså er de beslutninger, man har aftalt. "Roderiet" er ikke sort eller hvidt og der er så mange ting, hvor borgerne mangler modet til modstand.
Så ville jeg beundre dig, ikke for det her.

Henrik Andersen, Vibeke Rasmussen, Henrik Nielsen, Trond Meiring, Hans Aagaard, Per Torbensen, Thomas Bindesbøll, Peter Hansen, Britt Kristensen og Jan Weis anbefalede denne kommentar
Thomas H. Pedersen

Ak ja.. tænk hvis vi ikke have Inger Støjberg og Joachim B. Olsen som folk kunne brækker sig ud på nettet over... Jeg er ikke bange for højredrejning af samfundet, Flygtningestrøm og at staten smider mia. af penge væk gennem Skat og salg af firmaer... Jeg er mere bange for de tendenser som er på facebook og på nettet hvordan folk sviner hinanden til og den tone der bliver brugt.. især venstrefløjen er begyndt med at svine sine politiske modstander til og når man siger til dem de lige skal bevare kammertonen kommer de med "jamen de har jo svinet os til i så mange år så derfor trækker vi os ned i brækspanden så vi er på samme niveau som dem"... Ja undskyld jeg brækker mig i lårfede stråler over mine landsmænd for tiden... og standard er der aldrig kommer noget godt ud af Carsten Jensens mund..... du får fem brækspande ud af fem...

Eva Schwanenflügel

Det paradoksale er, at den såkaldte "politiske korrekthed" er opfundet af højrefløjen for at delegitimere ytringer der kritiserer dens udgydelser af mere eller mindre rabiat karakter. At Carsten Jensen nu vælger at tage Støjsenderens retorik i brug som modsvar i sin retfærdige vrede, udstiller jo i virkeligheden blot hvor tåbeligt det er at symbol -politisere konkret menneskelig smerte, død og ødelæggelse. Måske vi skulle reagere lidt mere offensivt når politikerne forsøger at få opbakning til mavefornemmelser, istedet for at appellere til det vi har mellem ørerne. Tak til Carsten Jensen!

Mogens Holme, Torben Skov, Steffen Gliese, Trond Meiring og Niels Duus Nielsen anbefalede denne kommentar

Sider