Læsetid: 2 min.

12 ting, som bare ikke vil dø – og 12 ting, som gerne måtte genopstå

Det er påske, og vi holder fri og hygger os i anledning af Jesu død og genopstandelse. Men Vorherres søn er ikke den eneste, der har gjort et stærkt comeback, da alle mindst ventede det
15. april 2017

Det er påske, og vi holder fri og hygger os i anledning af Jesu død og genopstandelse. Men Vorherres søn er ikke den eneste, der har gjort et stærkt comeback, da alle mindst ventede det.

Vi har på Moderne Tider samlet en liste over 12 ting, som bare ikke vil dø – og som en lille påskebonus: 12 ting, som gerne måtte genopstå.

12 ting, der bare bliver ved med at komme igen

Drømmen om kalifatet

  • 1.500 år på bagen. And still going strong.

Zapp Zapp

  • Erann DD er i forvejen det tætteste, vi kommer på en jesusfigur herhjemme. Til sommer genopstår hans gamle funkband Zapp Zapp på Plænen i Tivoli. 90’erne er tilbage!

Pis med Esben Lunde Larsen

  • Uanset, hvilket ministerium, han bestyrer, ender han med at fucke noget op. Altid.

AGF

  • De hviiii spiller af lårt. Men de rykker op igen i 2018.

Foucault i studieopgaver

 

Vores abonnenter kalder os kritisk, seriøs og troværdig.
Se om du er enig…

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • ingemaje lange
  • Niels Nielsen
  • Steffen Gliese
ingemaje lange, Niels Nielsen og Steffen Gliese anbefalede denne artikel

Kommentarer

Jonathan Larsen

Du glemte en ny " Master of puppets " med Metallica, så jeg kan nyforelske mig i mit gamle yndlingsband. Ellers temmeligt sjovt.

Anders Sørensen

Nok slipper man for Paprika Steen - til gengæld slipper man stadig ikke for Brygmann, Joof og Frødin. Så det må blive et nej tak herfra.

Charlotte Svensgaard

Ting der (desværre) bliver ved at genopstå: Firser look med alt for mange flæser i skrigende pasteller - er du i tvivl, tag et smut forbi HM's udstillings vindue nu.

Ting man kunne ønske sig genopstod; en smugle sammensat social indignation med tilhørene general strejker, hvis det er det som som skal til, for at få vores regerings partier til at forstå at at neoliberalisme nok gavner dem selv og venner, men ikke samfundet og dermed borgerne

Elisabeth Andersen, Laurids Hedaa, Mikael Velschow-Rasmussen, Sus johnsen, Glenn Lynge Andersen, Niels Nielsen, Bjarne Bisgaard Jensen, Jonathan Larsen og randi christiansen anbefalede denne kommentar

For satire skal virke, skal det pege på det som er absurd og latterligt. Se denne video som netop understreger vigtigheden af nyhedssatire, og hvorfor den skaber reflekterende engagerede borgere.
Ovenstående er måske sjov, men uvedkommende, da der ikke er noget som øger reflektionen
Hvad med lidt poltisk satire? De skulle være så sundt!, Og se den til ende... https://youtu.be/-fUDIucr2eo

Mikael Velschow-Rasmussen, Glenn Lynge Andersen og Niels Nielsen anbefalede denne kommentar
randi christiansen

Bortset fra det med flæser og pasteller, charlotte .... er cool sammen med hullede cowboybukser og sort motorcykellæderjakke .... travolta og olivia newton john, på med danseskoene og ryst din pastelfarvede, flæsebesatte barm til de sko og de sko ....

Selv perifere MBA-studerende i Nordjylland...
Må jeg foreslå, at det selvfede københavneri kom med i næste udgave af ting der bare ikke vil dø?

Elisabeth Andersen, Anders Sørensen og randi christiansen anbefalede denne kommentar